hit komadi

Ovog proljeća i ljeta dizajnerima je u fokusu stol, točnije - posuđe!

H&M Home
17.05.2021.
u 12:44

Cordilia de Castellane, glavna kreativna dizajnerica u Dior Maison, inače zadužena i za Diorovu kolekciju za djecu i bebe, otišla je korak dalje. I ovaj put u fokusu je stol, ali ljetni, opušten, pun boja i uzoraka

Dizajneri vodećih brendova ove godine u fokus su stavili stol, točnije - postavu stola. Posuđe od najfinijih materijala sa zanimljivim uzorcima svakako bi se trebalo naći na stolu  - kako blagovaonskom tako i onom na otvorenom.

Foto: H&M Home

Cordilia de Castellane, glavna kreativna dizajnerica u Dior Maison, inače zadužena i za Diorovu kolekciju za djecu i bebe, otišla je korak dalje. I ovaj put u fokusu je stol, ali ljetni, opušten, pun boja i uzoraka, s prepoznatljivom elegancijom koja se vezuje uz ovu, prije svega modnu kuću.

Arket, sestrinski brend modnog diva H&M-a, također ima genijalnu proljetno-ljetnu kolekciju posuđa s naglaskom na prirodne materijale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARKET (@arketofficial)

I Zara Home i H&M Home imaju svoje "konje za trku" - raskošne kolekcije posuđa za savršen početak i kraj dana za stolom.

Foto: Zara Home

Ako planirate ove sezone uložiti u novi servis svakako nabavite nešto iz novih kolekcija.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije