must have

Ovo je dvosjed koji će u idućoj godini biti hit. Super je stvar da košta manje od 5 tisuća kuna

IKEA
12.12.2022.
u 06:00

Ono što je glavni adut ovog dvosjeda, uz dizajn, svakako je udobnost kojom oduševljava kupce diljem svijeta

Centralno mjesto svakog dnevnog boravka rezervirano je za kutak za sjedenje, bilo da je riječ o kutnoj garnituri, kauču ili dvosjedu. Ikein dvosjed Esseboda (4495 kn) već sad ima zvjezdani status jer se lako prilagođava prostoru, lako se kombinira i nadopunjuje s drugim elementima iz kolekcije, ovisno o veličini prostora.

Foto: IKEA

Za male prostore super izbor je dvosjed, za veće je odličan u kombinaciji s foteljama, klupom i/ili tabureom.

Foto: IKEA

Dolazi u nekoliko boja, a kupci mogu odabrati i boju nogica. Ono što je glavni adut ovog dvosjeda, uz dizajn, svakako je udobnost kojom oduševljava kupce diljem svijeta.

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije