LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Uz kalkulator za ukrašavanje božićnog drvca imat ćete idealan broj kuglica i lampica

Prema kalkulatoru ukrasa za božićno drvce, božićno drvce Joea Bidena od 13.000 dolara u Ovalnom uredu trebat će ogromnih 747 kuglica i 7.150 LED lampica
15. prosinca 2021. u 07:00 0 komentara 1153 prikaza
Foto: Arket Home

Ukrašavanje drvca jedan je od najboljih dijelova Božića, ali koliko vam je ukrasa zaista potrebno? Ne želite završiti s gomilom kuglica koje će posve zatrpati jelku, ali također nema ništa gore od tužne, poluprazne jelke. Christmas Tree World napravio je kalkulator božićnog drvca koji za vas izrađuje idealan broj kuglica i lampica. Dakle, prije nego što krenete s božićnim ukrašavanjem, provjerite imate li idealnu količinu ukrasa.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Normalno je da se zapitate imate li dovoljno lampica i kuglica kada ukrašavate drvce. Skloni smo priklonitise strani 'više je više', ali ako je vaše stablo vitke građe, možda neće izgledati dobro pod teretom previše ukrasa. Također, vjerojatno želite posebnim ukrasima dati dovoljno prostora da zasjaju. Uz ovaj alat nema više nagađanja, samo morate odgovoriti na nekoliko pitanja o svom drvcu.

 | Autor : Primark Home Foto: Primark Home

Kalkulator božićnog drvca postavlja vam niz pitanja kako biste odredili s koliko će ukrasa vaše drvce izgledati baš kako treba. Uzima u obzir visinu stabla, veličinu kuglica te vizualni dojam - želite li da izgleda minimalistički ili natrpano.

 | Autor :

Govoreći o veličini, trend velikih božićnih kuglica hit je sezone, stoga, ako vaše drvce treba više kuglica, zašto ne dodati tri velike kuglice na donje grane?

božićno drvce | Autor : pixabay Foto: pixabay

Dok se spremate sami dati šansu ovom kalkulatoru, evo zanimljivih podataka: Prema kalkulatoru ukrasa za božićno drvce, božićno drvce Joea Bidena od 13.000 dolara u Ovalnom uredu trebat će ogromnih 747 kuglica i 7.150 LED lampica. Rockefellerovo božićno drvce trebat će 50.000 LED lampica i 2.400 kuglica.

makeover doma Vlasnici su imali samo jedan dan za uređenje doma, mora se priznati da su uspjeli! blagdanske dekoracije Najpovoljnija blagdanska kolekcija na tržištu iz koje nam se sviđa - sve! INSPIRIRAJTE SE Odlični prijedlozi za posve drugačija božićna drvca, budite kreativni ove godine!

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.