MAJSTORSKA RADIONICA

Ovako nastaju Mitra protuprovalna vrata

Mitra Trade
Foto: Mitra trade
29.09.2014.
u 10:00

Saznajte što se sve događa od trena kada kupac pokaže interes za Protuprovalnim vratima Mitra, pa do trena kada se vrata počnu izrađivati.

Članak u nastavku sadrži nikada viđene fotografije iz naše majstorske radionice, gdje se svakim vratima poklanja pažnja kakvu samo majstor može pokloniti proizvodu koji izrađuje vlastitim rukama.

1. BESPLATNA IZMJERA
Ona nije obvezujuća te varira o individualnim željama i potrebama svakoga kupca.
Ona služi kako bi se ustanovila točna cijena. U vrijeme kada Vam odgovara, ovlašteni zaposlenici izlaze na teren i dolaze u Vaš dom, kako bi definirali točne potrebe.
Svaki je prostor drugačiji, i svaki treba posebnu procjenu sigurnosti. Naša vrata izrađuju se točno po mjeri zidarskog otvora i time se izbjegavaju nepotrebna rušenja zida.

2. ODABIR MODELA
U suradnji sa našim stručnjacima, birate model vrata koja najoptimalnije ispunjava potrebu za sigurnošću. U ovome koraku bira se model vrata, brava i cilindara, te odabir boje vrata.
Moguće je izabrati boju okova, visinu špijunke, te pokretnu ili fiksnu kuglu. Vaša nova vrata su Vaša, i zato se potpuno prilagođavaju upravo Vašim potrebama.

Foto: Mitra trade

3. IZRADA
Nakon što kupac odabere model vrata i svu dodatnu opremu, ispunjava se radni nalog. Tada se vrata u našoj radionici počinju izrađivati od početka.

Foto: Mitra trade

4. INSTALACIJA OPREME
Vrata se izrađuju prema mjerama ulaza definiranima prilikom besplatne izmjere. Protuprovalna vrata Mitra se rade po mjeri, i ne traže dodatne radove.

Foto: Mitra trade

5. INSTALACIJA DODATAKA
U ovoj fazi postavlja se toplinska i zvučna izolacija, sigurnosni cilindar, brava i sva druga sigurnosna oprema koja je tražena na vratima. Elementi se vare jer je čelik na varu najčvršći.

Foto: Mitra trade

6. PRIPREMA OKVIRA
Priprema se i okvir vrata, koji je čeličnim šipkama ugrađen duboko u zid, zajedno sa vratima on čini integralnu cjelinu.

Foto: Mitra trade

7. POSTAVLJANJE PANELA U BOJI
U skladu sa željama klijenta, postavljaju se prednji i stražnji paneli, u bojama ili reljefima koje je klijent tražio.

Foto: Mitra trade

8. ISPORUKA
U dogovoreno vrijeme, vrata se tovare u dostavno vozilo i ovlašteni radnici tvrtke Mitra trade izlaze na teren kako bi ugradili nova protuprovalna vrata. Naša tvrtka ne koristi usluge vanjskih suradnika pri ugradnji vrata, već sve radove obavljaju isključivo ovlašteni, stalno zaposleni radnici Mitre. Vrata se ugrađuju brzo, efikasno i bez dodatnih radova. Nakon posla, radnici iza sebe očiste, i vaša nova protuprovalna vrata sada spremno čuvaju vaš dom.

Foto: Mitra trade

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije