posebni dodaci

Olakšavanje pristupa osobama sa teškoćama u kretanju uz Mitra protuprovalna vrata

Mitra protuprovalna vrata
Foto: PR FOTO
28.10.2014.
u 06:00

Za osobe sa poteškoćama u kretanju, radnje poput otvaranja i zatvaranja vrata mogu predstavljati problem. Pogotovo ako je osoba prisiljena koristiti invalidska kolica.

Tvrtka Mitra trade u ponudi ima posebne dodatke za protuprovalna vrata čiji je način otvaranja, zatvaranja, otključavanja i zaključavanja potpuno prilagođen osobama sa teškoćama u kretanju.

Takva su vrata opremljena električnom bravom čiji je sustav upravljanja prilagođen za laku dostupnost. Njime je moguće upravljati sa udaljenosti, kako otvaranje i zatvaranje vrata ne bi smetalo upravljanju invalidskim kolicima u skučenom prostoru. Ako nestane struje, pali se akumulator koji omogućava neometano upravljanje vratima.

Mitra protuprovalna vrata prilagođavaju se Vama u svakom aspektu potreba za tehničkom sigurnošću, izgleda i funkcionalnosti.

Vrhunska sigurnost, potpuna prilagodljovost objektu, stručna ugradnja i zaključavanje pouzdanim sustavima Rollstop i Gripstop, samo su neke od prednosti naših protuprovalnih vrata.

Dvadeset godina iskustva u ugradnji i proizvodnji protuprovalnih vrata garantira da su Mitra protuprovalna vrata spoj višestruko nagrađivanih tehnologija, dizajna i rješenja.

Svi proizvodi su proizvedeni i atestirani prema strogim normama važećim na području EU, odlikuje ih toplinska i zvučna izolacija.

Vlastitom ugradnjom osiguravamo jamstvo od 36 mjeseci i profesionalno održavanje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije