sigurnosne opcije

Protuprovalna vrata moraju raditi za vas

Protuprovalna vrata
Foto: PR FOTO
1/2
10.10.2014.
u 11:00

Svi znamo da vrhunska protuprovalna vrata štite od provalnika, ali vrata nas ponekad trebaju zaštiti i od nas samih uz pomoć sigurnosnih opcija koje olakšavaju život.

1. Špijunka
Špijunka ima smisla jedino ako svi ukućani kroz nju mogu dobro vidjeti, i mogu je dosegnuti. Iz tog razloga Mitra protuprovalna vrata imaju širokokutnu špijunku. Nudimo opciju da se špijunka postavi na bilo koju visinu kako bi bila uvijek dostupna.
Ako je špijunka nedostupna, često je zanemarena. Ako je dostupna tada se stvara dobra navika da se kroz nju uvijek pogleda.

2. Graničnik otvaranja
Scena iz filma: Čovjek otvori vrata, a provalnik nogom blokira vrata i tako na silu uđe u stan. Takav scenarij nemoguć je sa Mitra protuprovalnim vratima.
Opremljena su graničnikom otvaranja koji je dizajniran da spriječi sve ovakve scenarije. Graničnik otvaranja je standardna opcija koja dolazi uz sva naša vrata.

3. Vraćate se kasno doma, a ukućani su ostavili ključ iznutra u bravi?
Izađete, a netko od Vaših ukućana je zaključao vrata i ostavio ključ u cilindru brave. Vraćate se kasno i ne možete gurnuti ključ da bi otključali vrata?
Sa svakim Mitra protuprovalnim vratima postoji opcija “FRICHT” cilindra koji omogućuje da se vrata otključaju izvana iako je ključ iznutra u bravi. Tako su svi mirni uključujući Vas, ostale ukućane i djecu, a pomaže i onim zaboravnima.

4. Svi stanari u zgradi imaju drvena vrata, Vi želite da vaša vrata ne odskaču od ostalih vrata, ali baš ste renovirali stan i želite modernu sivu boju vrata iznutra?
Nema problema, sa svim Mitra protuprovalnim vratima možete kombinirati boje izvana i unutra.
Svakakve kombinacije su moguće, a boje koje imamo u ponudi zaista oduzimaju dah svojom estetikom i kvalitetom. (Savjetujemo da boje panela dođete pogledati kod nas u Izložbeno prodajni prostor.
To nisu obične, već vrhunski estetski dorađene boje u više slojeva, pažljivo birani godovi drveta, boje koje se jedino u stvarnosti mogu doživjeti u punoj ljepoti – slično kao kod vrhunskih automobila koji rade lakiranje u preko 20 slojeva.

5. Što ako zalupimo protuprovalna vrata, a ključevi su ostali u stanu?
Nemate brige sa Mitra protuprovalnim vratima. Ako često zaboravljate ključeve, možete birati vrata sa pokretnom kuglom koja se može otvoriti izvana dok su vrata zalupljena. Možete birati i kvaku, a možete odabrati i fiksnu kuglu koja omogućuje da se vrata samo zalupe.
Bitno je da izbor prilagodite svojim životnim navikama, da vidite što Vam najviše odgovara. Vrata su tu da se prilagode Vama, a ne Vi vratima.

Pregledajte ponudu Protuprovalnih vrata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije