dom iz snova

Ovako dobru garsonjeru nećete vidjeti dva puta, jednostavno je - genijalna!

Foto: IKEA
1/5
23.06.2022.
u 10:00

Za stvaranje posebnog dojma pobrinut će se lampa sa zvučnikom i staklenim sjenilom koja uz pomoć svjetlosti i zvuka stvara dobar ugođaj

Jedna prostorija u kojoj se mora organizirati cijeli život - dnevna zona, blagovanje, spavanje...Garosnjere su u pravilu nagurane i estetski baš ne obaraju s nogu, ali ova koju vam danas predstavljamo jednostavno je fantastična! 

Foto: IKEA

Na pola prostor za opuštanje i na pola spavaća soba, ova elegantna i udobna prostorija odiše elegancijom i stilom. Uz puno mjesta za sjedenje, lampe koje pomažu napraviti dobar ugođaj i sofu koja se može jednostavno pretvoriti u krevet, možete i vi napraviti dnevnu sobu u kojoj se svi osjećaju kao kod kuće.

Foto: IKEA

U ovu prekrasnu komodu za odlaganje u boji prirodnog drveta s vratima ima i dovoljno prostora za odlaganje. Uz pomoć pladnja na naslonu za ruke moguće je nadohvat ruke držati piće, grickalice i druge sitnice...

Foto: IKEA

Topli sjaj i tvoja omiljena pjesma savršena su kombinacija za dobar ugođaj. Za stvaranje posebnog dojma pobrinut će se lampa sa zvučnikom i staklenim sjenilom koja uz pomoć svjetlosti i zvuka stvara dobar ugođaj.

Foto: IKEA

Jednostavnog je dizajna i uklapa se u svaki stil – savršeno usklađena s ostatkom namještaja.

Foto: IKEA

Dvosjed na razvlačenje jednostavno se pretvara u udoban krevet u trenu. Pri uređenju ovog prostora vlasnici su pomoć potražili u dizajnerskom odjelu Ikee gdje su im uslišane sve želje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije