dom iz snova

Ovaj stan esencija je skandinavskog stila i izgleda - sjajno!

BoConcept
17.08.2021.
u 10:23

Na nekim dijelovima ovog doma stropovi su iznimno visoki, do čak osam metara, što je iskorišteno za postavljanje dodatnih prozora

Skandinavski stil uređenja svoju popularnost duguje, prije svega, jednostavnosti i pažljivo odabranim komadima namještaja. A ovaj stan u koji vas danas vodimo zapravo je esencija tog popularnog stila.

Foto: BoConcept

Stan se nalazi u Finskoj, a vlasnica ga je uredila sama, uz pomoć dizajnera iz danskog BoConcepta.

Foto: BoConcept

Prostorom dominira bijela boja iz jednog jednostavnog razloga - da bi stan bio svjetiliji. Na nekim dijelovima ovog doma stropovi su iznimno visoki, do čak osam metara, što je iskorišteno za postavljanje dodatnih prozora. No, upravo je zbog takve visine stropa bilo izazovno urediti prostor.

Foto: BoConcept

Vlasnica se stoga odlučila na konketne i karakterne komade namještaja, posebno u blagovanici i dnevnom boravku koji je nastavljaju na veliku kuhinju s otokom i šankom.

Foto: BoConcept

Izbor boja je bio očekivan za skandinavski stil - bijela, siva i nijanse prirodnog drveta čine bazu, a detalji, poput peći daju željeni nagalasak topline.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije