savrše interijer

Najljepši prizor dana: Vila iz 17. stoljeća u kojoj je sve spremno za Uskrs, a vrt obara s nogu

Foto: Zara Home
1/13
23.03.2023.
u 11:29

Vilu je dizajnirao vizionarski scenograf Renzo Mongiardino: svaki prekrasan komad stvoren je kako bi dočarao užitak otkrivanja, očuvanje izgubljenih tradicija i radost zabave

Nadahnuta dalekim zemljama i ukrasnim blagom koje krasi stranice časopisa Cabana, kolekcija Cabana x Zara Home slavi uzbuđenost radi putovanja i utočište koje pruža dom.

Foto: Zara Home

Fotografirano u izvanrednom okruženju talijanske vile Villa Veneta iz 17. stoljeća, koju je dizajnirao vizionarski scenograf Renzo Mongiardino: svaki prekrasan komad stvoren je kako bi dočarao užitak otkrivanja, očuvanje izgubljenih tradicija i radost zabave.

Foto: Zara Home

Ova vila, i njezini raskošni vrtovi, od 1994. godine su pod posebnom zaštitom UNESCO-a. Želeći dočarati raskoš nove kolekcije koja se na tržištu pojavila baš pred Uskrs, dizajneri iz Zara Home odlučili su se baš za ovu čarobnu lokaciju koja im je, kako kažu, omogućila da izvuku najbolje od oba svijeta - ljepotu tradicije i stare arhitekture te prilagodljivost novih komada koji se odlično uklapaju u svaki prostor neovisno o stilu koji u njemu prevladava.

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije