uređenje doma

Ovaj detalj ključan je za udoban dojam u dnevnom boravku

tepih
Promo
27.10.2020.
u 11:44

Za manje boravke bolji izbor je jedan tepih, bogate strukture, primjerice popularan čupavac, i to jednobojan, po mogućnosti svijetlijih tonova

Pri uređenju doma, posebno dnevnog boravka, mnogi od nas zaborave na jedan jako bitan detalj. Riječ je, vjerovali ili ne, o tepihu. Naime, odabir idealnog tepiha igra i te kako važnu ulogu u stvaranju atmosfere i ukupnog dojma.

Foto: Promo

Ove sezone jako popularan odabir je više manjih tepiha, različitih dimenzija, uzoraka i tekstura, ali to će dobro funkcionirati samo u dnevnim boravcima veće kvadrature.

Foto: Promo

Za manje boravke bolji izbor je jedan tepih, bogate strukture, primjerice popularan čupavac, i to jednobojan, po mogućnosti svijetlijih tonova. Ako vam je ostatak interijera u svijetlim nijansama, tepih neka bude atraktivan, dobar će izbor biti orijentalni tepisi ili neki apastraktnog uzorka  s pokojim žarkim detaljem.

Foto: pixabay

Super su i tepisi sa zlatnim detaljima. Da bi vaš dnevni boravak odisao udobnom atmosferom, tepihu pridružite pokoji mekani jastuk u kontrastnom tonu, a na klub stolić dodajte mirisne svijeće različitih dimenzija.

Komentara 1

DG
dana11042004@gmail.com
23:34 27.10.2020.

Kako sam renovirala cijelu kuhinju i boravak s novim namještajem, jednostavno ne želim ni tepih, niti zavjese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije