LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Ovaj detalj ključan je za udoban dojam u dnevnom boravku

Za manje boravke bolji izbor je jedan tepih, bogate strukture, primjerice popularan čupavac, i to jednobojan, po mogućnosti svijetlijih tonova
27. listopada 2020. u 11:44 1 komentara 12081 prikaza
tepih
Foto: Promo

Pri uređenju doma, posebno dnevnog boravka, mnogi od nas zaborave na jedan jako bitan detalj. Riječ je, vjerovali ili ne, o tepihu. Naime, odabir idealnog tepiha igra i te kako važnu ulogu u stvaranju atmosfere i ukupnog dojma.

tepih | Autor : PROMO Foto: PROMO

Ove sezone jako popularan odabir je više manjih tepiha, različitih dimenzija, uzoraka i tekstura, ali to će dobro funkcionirati samo u dnevnim boravcima veće kvadrature.

tepih | Autor : PROMO Foto: PROMO

Za manje boravke bolji izbor je jedan tepih, bogate strukture, primjerice popularan čupavac, i to jednobojan, po mogućnosti svijetlijih tonova. Ako vam je ostatak interijera u svijetlim nijansama, tepih neka bude atraktivan, dobar će izbor biti orijentalni tepisi ili neki apastraktnog uzorka  s pokojim žarkim detaljem.

čuvpavi tepih čišćenje | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock

Super su i tepisi sa zlatnim detaljima. Da bi vaš dnevni boravak odisao udobnom atmosferom, tepihu pridružite pokoji mekani jastuk u kontrastnom tonu, a na klub stolić dodajte mirisne svijeće različitih dimenzija.

TOP RASVJETA 7 podnih svjetiljki koje osvajaju dizajnom - nabavite bar jednu! stan pariz U SRCU PARIZA Elegantan dvoetažni stan s pogledom na Eiffelov toranj Villa Margari Pogledajte kako je maslinik na otoku Krku pretvoren u arhitektonsku atrakciju
  • dana11042004@gmail.com:

    Kako sam renovirala cijelu kuhinju i boravak s novim namještajem, jednostavno ne želim ni tepih, niti zavjese