u lisabonu

Otvorena druga najveća Zara na svijetu, izgleda fenomenalno, a ima i kafić i slastičarnicu

Foto: Zara
1/11
11.09.2024.
u 11:41

Uređenje ovog impresivnog prostora potpisuje arhitektonski studio Elsa Urquijo Arquitetos koji su za ovaj projekt povezali pet zgrada u jednu. Svaki dio prostora je promišljen do zadnjeg detalja, a uređenje je minimalističko

Španjolski modni div Zara nastavlja s novom strategijom kojoj je za cilj kupcima pružiti sikustvo luksuzne kupnje po povoljnim cijenama. Prvi korak u tom smjeru vidjeli smo prije par dana kada je u Lisabonu otvorena druga najveća Zara na svijetu (najveća je u Madridu). Zara ima novu strategiju i ta nova strategija uključuje high end iskustvo na odabranim lokacijama diljem svijeta koje će priovući milijune turista.

Foto: Zara

Ovo zdanje se proteže na pet tisuća kvadrata i na tri kata i na jednom mjestu ćete pronaći ženski, muški, dječji odjel i naravno Zara Home odjel. Tu je i poseban dio posvećen beauty proizvodima. Pored standardne ponude Zara dolaze u Zarine dućane. Sve specijalne kolekcije uglavnom možete pronaći online te će ovaj prostor biti prva prava offline prezentacija za neke suradnje.

Foto: Zara

Uređenje ovog impresivnog prostora potpisuje  arhitektonski studio Elsa Urquijo Arquitetos koji su za ovaj projekt povezali pet zgrada u jednu. Svaki dio prostora je promišljen do zadnjeg detalja, a uređenje je minimalističko uz kontrast raskoši i naslijeđu samog prostora. U interijeru vladaju neutralni tonovi, a kroz cijeli objekt su postavljene biljke.

Foto: Zara

Zara je ovdje otvorila i caffee bar gdje možete probati lokalne portugalske slastice te popiti finu kavu ili matchu. Sve je napravljeno u suradnji s poznatim domaćim ugosititeljskim objektom Castro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije