best buy

Za stan u centru Zagreba traže 2700 eura, predviđamo mu munjevitu prodaju

Njuškalo.hr
10.09.2024.
u 12:30

Ovaj tjedan našli smo tri stana u Zagrebu koji su "predobri da bi bili istiniti". Da, svaki od njih ima neku manu, ali ako želite proći jeftinije potrebno je uložiti ili u adaptaciju ili krenuti u borbu s administracijom za ishodovanje čistih papira

Tri stana za koje možemo reći da su ovaj tjedan best buy na njuškalu. Barem što se tiče cijene. Naravno, svaki od njih ima neku svoju "kvaku", ali ako tražite povoljno rješenje za dom u Zagrebu, teško može povoljnije od ovoga.

Trešnjevka, 41 kvadrat, 114.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaja potpuno namještenog dvosobnog stana, u naravi dva poslovna prostora koja su prije 4 godine preuređena u stan. Sastoji se od ulazne terase s koje se ulazi u dnevnu sobu sa blagovaonom, jedne spavaće sobe te kupaone sa tuš kabinom i WC-om. Nekretnina je kompletno renovirana te ne zahtjeva nikakva dodatna ulaganja. Grijanje je preko grijalica na struju ali postoji mogućnost i grijanja na plin (što je bilo prije renovacije). Na podovima je laminat. Mogućnost kupnje jedino za gotovinu s obzirom da je nekretnina upisana kao dva zasebna poslovna prostora.

Donje svetice, 51 kvadrat, 160.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan površine 51,30m2 na četvrtom katu zgrade, na odličnoj lokaciji, u blizini svih bitnih sadržaja na Donjim sveticama. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice i loggie. Orijentacija sjever-jug. Grijanje etažno plinsko centralno. Blizina trgovina, doma zdravlja, dječjeg vrtića, osnovne škole, fakulteta, parka Maksimir...javni prijevoz tramvaj, autobus, vlak.

Centar, 64 kvadrata, 175.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

 

Trosoban stan na izvrsnoj lokaciji, u ulici Crvenog Križa. Stan se nalazi na petom katu zgrade izgrađene 1937. godine. Njegova površina iznosi 64,19 m2, a sastoji se od ulaznog hodnika, WC-a, ostave, kuhinje, dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, kupaone. 
Stanu pripada spremište u podrumu površine 10 m2. Stan je orijentiran na istok i zapad te je obogaćen s puno dnevnog svjetla.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije