luksuzna nekretnina

Na ovoj lokaciji teško je naći stan, mi smo uspjeli. Ostavio nas je bez riječi i zbog uređenja i zbog cijene

Foto: Njuškalo.hr
1/10
11.09.2024.
u 06:00

Stanovi se na ovoj lokaciji rijetko prodaju, a kad se prodaju obično je riječ ili o nesređenim vlasničkim odnosima ili o stanovima u koje je potrebno uložiti pozamašnu svotu za adaptaciju

Svaki agent za prodaju nekretnina reći će vam da je lokacija najvažnija kad govorimo o kupnji/prodaji nekretnina, a kad govorimo o zagrebačkim najtraženijim lokacijama Trg žrtava fašizma definitivno spada u sam vrh. Stanovi se rijetko prodaju, a kad se prodaju obično je riječ ili o nesređenim vlasničkim odnosima ili o stanovima u koje je potrebno uložiti pozamašnu svotu za adaptaciju. Stoga je stan koji smo našli na njuškalu prava rijetkost jer je riječ o stanu koji nema ni jednu od gore navedenih mana. 

Foto: Njuškalo.hr

Luksuzan stan, kompletno i temeljito obnovljen, betonska podna deka, podno grijanje - kompletna površina bez ostavljanja dijelova poda koja su bez grijanja. Od kada je kompletno renoviran nije korišten za stanovanje, tako da je nekorišten i nov.
Brojke kažu ovako: 135 m2 stana, 5 m2 balkona, 4 m2 prostora na tavanu, 10 m2 uređeno -  zatvoreno spremište betonirano u podrumu. Lokacija jedna od najtraženijih i najboljih u gradu Zagrebu. Prodaje se za 817.000 eura.

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije