savršena ljepotica

Obnovljena istarska kamena kuća s privatnim bazenom savršena je ljetna destinacija

Foto: MyIstria
1/21
17.06.2021.
u 07:00

Privatni bazen, skriven od pogleda, veličine 45 m3 idealan je za opuštanje i rashlađivanje. Područje koje okružuje bazen prostire se preko 14000 m2 travnjaka i sunčalištem s ležaljkama

Obnovljena kamena vila u Rovinju sjajan je spoj modernog i rustikalnog, donosi najbolje od oba svijeta što je čini savršenom kućom za odmor. Zadržani su izvorni kameni detalji, a namještaj je u skaldu s lokacijom, atraktivnan, rustikalan, u tradicionalnom stilu.

Foto: MyIstria

Vila se iznajmljuje preko servisa MyIstria i ima kapacitet za devet osoba. Kuća, čija glavna zvijezda je veliki bazen, ima čak četiri raskošno uređene sobe, tri s bračnim krevetima, dok jedna ima dva jednokrevetna ležaja što kuću čini idealnom i za odmor s djecom.

Foto: MyIstria

No, vratimo se bazen. Privatni bazen, skriven od pogleda, veličine 45 m3 idealan je za opuštanje i rashlađivanje. Područje koje okružuje bazen prostire se preko 14000 m2 travnjaka  i sunčalištem s ležaljkama.

Foto: MyIstria

Vrt također uključuje prostor za roštilj sa stolom za blagovanje gdje možete uživati u nevjerojatnim trenucima s obitelji i prijateljima. Osim toga, tu je i privatno boćalište za sve one koji vole natjecateljski duh i na odmoru. Ova drevna igra talijanskih korijena, popularna je diljem hrvatske obale.

Foto: MyIstria

Tu je naravno i sva potrebna oprema na raspolaganju tako da zasigurno nećete poželjeti ništa novo dok odsjedate u vili Bura. Tradicionalna istarska arhitektura potpuno je očuvana tako da se kroz dvije sobe prolazi do drugih soba. Vila je opremljena svim čudima moderne tehnologije i osigurava maksimalan komfor.

Cijelu vilu pogledajte u galeriji:

1/21

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije