LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Novo cool mjesto, Peaches & Cream Bar, s jestivim slamkama i šarmantnom terasom

Interijer je fantastičan mix pomalo hladnog, industrijskog štiha s ogoljenim betonskim stupovima i visokim stropom i visećim crnim lapama te topline elemenata od drveta, koji je poslužio za izradu velikog šanka, stolova i stolica, ali i šarmantnih detalja, poput biljaka i ostalih sitnica. Za nadolazeće ljetne tople dane, tu je šarmantna terasa na otvorenom
02. lipnja 2021. u 11:49 0 komentara 147 prikaza
Foto: Ivan Dimnjaković i Patrik Janković

Ljupkog i intrigantnog naziva Peaches & Cream Bar, mjesto je koje osvaja na prvu, a cjelokupan koncept osmislila su dvojica vrhunskih barmena i stručnjaka u svojoj profesiji, ali prije svega i jako dobra prijatelja – Dominik Bečvardi i Mišel Posavac. Dominik je višegodišnji barmen, u čiji se bogati portfolio ubraja Dubravkin put, Barbieris, Tesla/Basta, Glow bar i Šupa, dok je Mišel karijeru započeo kao barmen i bar manager, a dalje put nastavio kao prvi internacionalni Beverage Innovation Manager za jednu multinacionalnu kompaniju, pri čemu je zadužen za razvijanje 12 tržišta.

 | Autor : Ivan Dimnjaković i Patrik Janković Foto: Ivan Dimnjaković i Patrik Janković

Dominik i Mišel prvi su barmenski tandem koji je otvorio koktel bar u Zagrebu, a cilj im je da svojim gostima pruže vrhunski doživljaj, koji neće moći doživjeti nigdje drugdje. Prilikom osmišljavanja Peaches & Cream koncepta, poseban fokus stavili su na kvalitetu ponude i iznimnu posvećenost svakom gostu, želeći da se njihovi gosti osjećaju opušteno, zabavno i relaksirajuće. Sve su sami osmislili i realizirali, a posebno su ponosni na kartu pića, koju su podijelili na jutarnju i večernju varijantu. S obzirom da su kokteli u Peachesu jedna od glavnih okosnica, vlasnici su osmislili posebnu priču oko njih, stoga ponuda koktela neće biti limitirana po već unaprijed formiranoj ponudi, već će njihovi gosti moći popiti koktel po vlastitom izboru i vlastitim željama. Uz nekolicinu kultnih koktela, karta će se mijenjati i sezonski, ovisno o dostupnim sastojcima ili trenutnoj inspiraciji barmena.

 | Autor : Ivan Dimnjaković i Patrik Janković Foto: Ivan Dimnjaković i Patrik Janković

Mišel i Dominik jako su ekološki osviješteni, što se ogledava u Peaches & Cream zero waste konceptu: odvajaju otpad, ne koriste plastičnu ambalažu, a imaju šarmantne slamke napravljene od jabuke koje se mogu i grickati.

 | Autor : Ivan Dimnjaković i Patrik Janković Foto: Ivan Dimnjaković i Patrik Janković

Interijer je fantastičan mix pomalo hladnog, industrijskog štiha s ogoljenim betonskim stupovima i visokim stropom i visećim crnim lapama te topline elemenata od drveta, koji je poslužio za izradu velikog šanka, stolova i stolica, ali i šarmantnih detalja, poput biljaka i ostalih sitnica. Za nadolazeće ljetne tople dane, tu je šarmantna terasa na otvorenom. Peaches & Cream Bar nalazi se u Krapinskoj ulici 8.

 | Autor : Ivan Dimnjaković i Patrik Janković Foto: Ivan Dimnjaković i Patrik Janković

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.