reorganizacija

Napravite više mjesta u ormaru uz ovih 10 genijalnih pomagača

'walk in' garderoba ankica
Promo
24.01.2021.
u 07:00

Dobro organizirani ormar pruža pojednostavljeni sustav odjeće i dodataka kako biste uvijek znali gdje vam se što nalazi, a osim što je takav ormar pregledan, on je i estetski ugodan

Ako vam dan počinje preturanjem po ormaru u potrazi za željenim komadom odjeće ili modnim dodatkom, možda je vrijeme da razmislite kako organizirati garderobu. Dobro organizirani ormar pruža pojednostavljeni sustav odjeće i dodataka kako biste uvijek znali gdje vam se što nalazi, a osim što je takav ormar pregledan, on je i estetski ugodan.

Foto: screenshot/facebook

Razmislite o kupnji organizatora ormara od vješalica za cipele na vratima, razdjelnika polica i kutija za dodatke to je nabrži put za maksimiziranje prostora u ormaru. Bilo da imate mali ormar ili walk in ormar ova rješenja za spremanje bit će i te kako korisna.

Foto: screenshot/facebook

Evo najboljih organizatora u koje se isplati uložiti:

Baršunaste vješalice

Odjeća vam često klizne s vješalice na pod? Rješenje su baršunaste vješalice koje drži odjeću na mjestu bez obzira na vrstu tkanine.

Foto: Promo

Spremnici za odjeću

Odjelite odjeću, majice, traperice i sitne dodatke u posebne spremnike koje možete složiti kako biste izbjegli ogromne hrpe odjeće na policama.

Mrežni ormar sustav

Za potpuno preuređenje ormara razmislite o ormaru koji uključuje viseće šipke, police i ladice za povećanje skladišnog kapaciteta.

Foto: pixabay

Organizator cipela s 24 džepa

Cipele su obično glavni monopolizatori prostora koje je teško pohraniti u ormar. Odlično rješenje je organizator cipela za  vrata drži 12 pari cipela bez zauzimanja dragocjenog prostora na polici.

'walk in' garderoba ankica
1/13

Razdjelnik polica

Gornja polica vašeg ormara može lako poslužiti za odvajanje odjeće po kategorijama razdjelnicma.

Vješalice za odjeću koje štede prostor

Ako vam je ormar preplavljen odjećom, nabavite set vješalica za uštedu prostora. Svaka vješalica može primiti do pet odjevnih predmeta, a može se i okretati okomito čime se značajno povećava broj odjeće koju možete objesiti u ormar.

Foto: Promo

Škrinja za odlaganje 

Pohranite presavijenu odjeću u žičanu škrinju koja vam omogućuje da vidite svaki komad odjeće i lako mu pristupite.

Kutija za čuvanje šešira

Nabavite kutiju u koju stane nekoliko šešira odjednom i sklopiva je za lako skladištenje kad se ne koristi.

Foto: Mirjana Mikulec

Stalak za kravate i remenje

Nosač remenja i kravata osigurava da su omiljene dodatci uvijeh nadohvat ruke.

Vakumske vreće za pohranu

Izvrsno rješenje za odlaganje izvansezonskih predmeta. Kad izvučete zrak volumen odjeće znatno se smanjuje i moguće je velike količine odjeće pohraniti u malo prostora, ne nužno u ormaru već i, recimo, ispod kreveta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije