Stižu topliji dani

Namještaj od tikovine savršen za boravak na otvorenom

deesawat
Foto: Promo fotografije
1/11
29.04.2014.
u 11:12

Tvrtka Deesawat poznata po namještaju za vanjske prostore i građevinskim materijalima od održivog drva.

Deesawat zapošljava preko 200 radnika, a najpoznatiji proizvod je kolekcija namještaja od tikovine koja tradicionalnim komadima daje moderan i veseli zaokret.

Foto: Promo fotografije

Njihova nova kolekcija imena Unipol spoj je nehrđajućeg čelika i tikovine, a ideja je pretočena u ležaljke, ljuljačke i niske stolove.

Foto: Promo fotografije

Svi komadi zaobljeni su na rubovima kako bi izgledali mekše i nježnije, a sav namještaj napravljen je od industrijskih ostataka.

Foto: Promo fotografije

Summer Cabana ime je modularnog koncepta koji se može postaviti i koristiti kao mjesto za dnevni boravak ili krevet za sunčanje. Koncept je zaštićen platnom od sunca.

Foto: Promo fotografije

Foto: Promo fotografije

Zvijezda serije Tiera je Nest Tree - malo okruglo područje za sjedenje koje štiti svod u obliku grana. Maleni naslonjači, stolci, kreveti za sunčanje, kao i vješalice za kapute i kišobrane čine cijelu Tiera kolekciju.

Foto: Promo fotografije

Bottle kombinira umjetnost i namještaj predstavljajuči skulpturalna mjesta za sjedenje koja naglašavaju prirodnu ljepotu tikovine.

Foto: Promo fotografije

Serija Up Lamp također je napravljena od industrijskih višaka, a ova rasvjetna tijela napravljena za vanjsko korištenje imaju jednostavan oblik koji se pri vrhu rastvara poput harmonike.

Svi ovi komadi pokazuju stav Deesawata koji ih razlikuje od konkurencije, ali i njihov pozitivan stav prema okolišu i visoku kvalitetu i majstorsku izradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije