sjajna prilika

Najljepši vrtni namještaj sad je na sniženju, evo hit komada za balkone i terase!

JYSK
12.07.2021.
u 14:52

Bri odabiru birajte one koamde koji su zahvalni za održavanje, poput primjerica stolova od umjetnog drva ili plastike

Ovoga ljeta uživajte u svakoj zraci sunčeve svjetlosti na svojoj terasi. Osmislite blagovaonicu na otvorenom ili lounge prostor ispunjen svjetlima, jastucima i dekama kako biste se osjećali udobno dok pada sumrak i uživali u beskrajnim satima ljetnog hyggea.

Foto: JYSK

Lounge vrtni namještaj iz JYSK-a izrazito je udoban te će zasigurno zadovoljiti svake kriterije uređenja. Čeka vas široki izbor lounge garnitura, dvosjeda, trosjeda, stolova, stolaca te taburea, a mnogi su na ljetnom sniženju što znači da im je cijena 40 do čak 70 posto niža.

Foto: JYSK

Za maksimalnu udobnost na otvrorenom odaberite stolce koji su podesivi te dolaze i s jastukom za dodatnu udobnost. Takvi se stolci vrlo brzo mogu pretvoriti u ležaljku u koju ćete se sa zadovoljstvom smjestiti te uživati u ispijanju osvježavajućega pića.

Foto: JYSK

Lounge namještaj dolazi u neutralnim, profinjenim bojama poput crne, smeđe, krem i sive te je načinjen od drveta, metala ili pak poluratana.

Foto: JYSK

Ljeto je, složit ćete se, sinonim za duge dane koje rado provodimo na otvorenome. Za potpunu udobnost prilikom uživanja na otvorenome, neizostavno je imati kvalitetan vrtni set.

Foto: JYSK

Bri odabiru birajte one koamde koji su zahvalni za održavanje, poput primjerica stolova od umjetnog drva ili plastike. No, ako se pak odlučite za klasični drveni vrtni set, budite spremni na dodatni napor, odnosno adekvatnu zaštitu takvog materijala.

 

Komentara 1

MA
Matrix5
20:13 13.07.2021.

Lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije