uskoro

Najljepša jesenska kolekcija detalja za dom izrađena od održivih materijala

H&M Home
04.10.2021.
u 11:23

Na kolekciji koja nosi ime For the love of art radile su tri izuzetne umjetnice i dizajnerice današnjice

Ako još ne znate gdje ste i što radite 7. listopada imamo sjajnu ideju za vas. Naime, datum je to kada će H&M Home lansirati ( u trgovinama i web shopu) novu jesensku kolekciju  -  For the love of art na kojoj su radile tri izuzetne umjetnice i dizajnerice današnjice, koje su i prije suradnje s brendom H&M Home imale prepoznatljiv umjetnički potpis.

Foto: H&M Home

To su Diana Ejaita, zatim kreativni duo Sacrée Frangine iza kojeg stoje Célia Amroune i Aline Kpade te Brunna Mancuso.

Foto: H&M Home

Posao su pošteno podjelile pa je tako Diana bila zaslužna za ukrasne jastučnice i deke zanimljivh printeva, Sacrée Frangine izradile su ručno oslikanu keramiku, a Brunna Mancuso stoji iza živopisnih ilustracija.

Foto: H&M Home

Ovom kolekcijom, kao i prijašnjim kolaboracijama s vodećim dizajnerima današnjice poput Jonathana Adlera ili Diane von Furstenberg, H&M Home upisao se na kartu ozbiljnih igrača kada je uređenje doma u pitanju.

Foto: H&M Home

Pokazali su da misle ozbiljno i nedavnim otvorenjem flagship dućana u Parizu koji je pokazao da im ni luksuz, iako su cijene i dalje prihvatljive, nije stran.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije