glamur

Moderna i luksuzna istarska vila oduzima dah! Uvjerite se sami

vila grandezza
Sotheby's International Realty
28.10.2019.
u 06:18

Elegantni dekor, luksuzni uređaji i pogled na Istru koji oduzima dah... Što više za poželjeti?

Luksuzna vila Grandezza nalazi se na imanju velikom 22.500 četvornih metara u samom srcu Istre, Vodnjanu, svega nekoliko kilometara van Pule. Sagrađena je 2013. godine i pažljivo dizajnirana kako bi se uklopila u predivan istarski okoliš, s velikim naglaskom na očuvanje privatnosti vlasnika.

Sama se kuća prostire na 750 četvornih metara prostora podijeljenog na tri kata. Suvremeni elementi i luksuzni detalji mogu se pronaći u svakom kutu. Dok podrum skriva saunu, praonicu, vinski podrum i kotlovnicu, prizemlje (290 četvornih metara) uključuje otvoreni koncept dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, koji su stvoreni za druženje i ugošćivanje. Veliki prozori osiguravaju puno sunčeve svjetlosti i samom prostoru daju toplinu. Ovaj kat također sadrži dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, mali apartman, teretanu i prostoriju za masažu (s jacuzijem).

Foto: Sotheby's International Realty

Na prvom se katu nalazi stometarska terasa, glavna spavaća soba i dvije dodatne spavaće sobe, a svaka od njih uključuje i kupaonicu. Ako vam to nije dovoljno prostora za goste, vila Grandezza također nudi i gostinjsku kuću (25 četvornih metara) i veliku garažu.

Foto: Sotheby's International Realty

Ako se ne kupate u velikom bazenu, svoj mir možete pronaći šetajući maslinikom u privatnom vrtu. U blizini je i sjenica s prostorom za roštilj te WC-om, bazen s prostorom za sunčanje, tenisko igralište s umjetnom travom, odbojkaško igralište, dječje igralište, golf teren i streljana.

Foto: Sotheby's International Realty

Svi su uređaji vrhunske kvalitete i modernog dizajna, a vilini aduti su i podno grijanje i solarni paneli. Elegantni dekor, luksuzni uređaji i pogled na Istru koji oduzima dah... Što više za poželjeti?

Vila Grandezza se prodaje putem agencije Sotheby's International Realty za 19.275.000 kuna.

Zavirite u našu foto-galeriju kako biste vidjeli ostatak imanja:

vila grandezza
1/19
Ključne riječi

Komentara 1

LJ
ljutko
12:40 28.10.2019.

8 metarski bazen, a ne 80 metarski :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije