odlična organizacija

Moderan dom u kojem se u malo kvadrata našlo puno mjesta za pohranu

Foto: IKEA
1/13
01.02.2022.
u 11:53

Najvažnije im je bilo imati dovoljno prostora za pohranu ili kako oni kažu: - Prostor za odlaganje, odlaganje, i još odlaganja. Uz troje djece i avanture seoskog života dolazi puno stvari, stoga smo morali pronaći dobra mjesta na koja ćemo to sve spremiti

Ova obitelj, ekipa iz velikog grada, zamijenila je betonsku džunglu za mirniji, svježiji život na selu. Priroda im je prvi susjed, a njihov siguran i topao dom na selu mjesto je na kojem mala djeca imaju slobodu učiti, igrati se i odrastati.

Foto: IKEA

- Voljeli smo život u gradu, ali bilo je teško ugurati veliku obitelj u mali stan. Sanjali smo o selidbi u veći prostor s manjom najamninom gdje bi naši mališani mogli odrasti malo bliže prirodi. Kad smo oboje dobili priliku raditi na daljinu, odlučili smo to i učiniti - kažu.

Foto: IKEA

- Kada netko uđe u naš dom, želimo da odmah osjeti da je obitelj na prvome mjestu. Odabrali smo veće komade namještaja da bi svi mogli biti na okupu (primjerice, našu veliku sofu savršenu za petak navečer!) i dodali smo područja za aktivnosti i odlaganje samo za djecu. Također smo se odlučili za tradicionalniji stil da bismo naglasili osjećaj života na selu - objasnili su vlasnici.

Foto: IKEA

Najvažnije im je bilo imati dovoljno prostora za pohranu ili kako oni kažu: - Prostor za odlaganje, odlaganje, i još odlaganja. Uz troje djece i avanture seoskog života dolazi puno stvari, stoga smo morali pronaći dobra mjesta na koja ćemo to sve spremiti. Stvari koje djeca često upotrebljavaju čuvaju se na niskim mjestima koja je lako dosegnuti, da bi sami mogli pronaći što traže i kasnije to pospremiti.

Foto: IKEA

- Blagovaonica nije samo mjesto gdje sjedamo za zajedničke obroke, to je također mjesto gdje s djecom uživamo u umjetničkim hobijima, brinemo se za biljke, zajedno čitamo i radimo od kuće. Internet je ovdje puno sporiji... i nema toliko izbora restorana! Ali zbog toga još više cijenimo kvalitetnu hranu spravljenu doma. Sada kada imamo vrt, sami uzgajamo svoje voće i povrće, koje obožavamo u kuhinji pretvarati u ukusne obroke ili slastice - ističu vlasnici.

Foto: IKEA

S mališanima u kući najvažnije je sigurnost. "Da bismo se pobrinuli da je sve za njih sigurno, učvrstili smo namještaj i kablove za zid i odabrali smo igračke i posteljinu koji su prikladni za djecu svih dobi i koja ne sadrži otrovne kemikalije.”

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije