novo i moderno

Pet stolaca koje ćemo ove godine viđati posvuda, trend koji se uklapa u svaki dom

Zara Home
31.01.2022.
u 14:23

Drveni barski stolci koji su odličan izbor za kuhinjski šank super će se uklopiti u moderne interijere svojim dizajnom, a zahvaljujući prihvatljivoj cijeni koja kreće od 699 kuna uklapaju se i u mnoge budžete

Dobar stolac je, reći će vam svaki arhitekt i dizajner interijera, komad u koji se isplati uložiti. Investicija. Jer nekima od njih, koji danas nose status kultnih komada, cijene s godinama rastu. Stolci koji su svjetlo dana ugledali ove godine, u sklopu nove kolekcije brenda Zara Home teško će dostići kultni status, ali da izgledaju svježe i efektno u prostoru - izgledaju!

Foto: Zara Home

Drveni barski stolci koji su odličan izbor za kuhinjski šank super će se uklopiti u moderne interijere svojim dizajnom, a zahvaljujući prihvatljivoj cijeni koja kreće od 699 kuna uklapaju se i u mnoge budžete.

Foto: Zara Home

Nešto atraktivniji, a samim time i skuplji, konkretniji su stolci, možda čak i fotelje koji su postali popularni prije svega zahvaljujući svojoj fotogeničnosti, odnosno "instagarmičnosti". Cijena drvenog s pletenim dijelom je 1999 kuna dok foteljica s umjetnim runom košta 2599 kuna.

Foto: Zara Home

Klasični blagovaonski stolac koji itekako koketira s minulim vremenima izrađen je od najfinijeg drveta i dovoljno je nabaviti jedan kao naglasak!

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije