LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Kuća s bazenom u kojoj je sjajno iskombiniran dizajnerski i Ikein namještaj

Kuća je uglavnom opremljena modernim komadima, ali onima s poprilično neutralnim i nenametljivim "štihom"
06. veljače 2020. u 07:44 1 komentara 33743 prikaza
kuća
Foto: Tim Stewart/freshome
Pogledajte galeriju 1/11

Smisao za uređenje i dobar stil definitivno ne pitaju za brend. Prostrana obiteljska kuća u Australiji idealan je dokaz za tu tvrdnju jer su u njoj dizajneri iz tvrtke Tim Stewarts sjajno iskombinirali ikonične i prilično skupocjene komade namještaja bez imalo "srama" i zadrške iskombinirali sa onim, svima dostupnim komadima iz Ikee.

Tako se interijeru, odnosno eksterijeru ovog sjajno uređenog projekta našla klasična Le Corbusier lounge fotelja, Noguchi stolić i primjerice Arco Silver lampa, a na terasi uz bazen odlično "figuraju" plastične ležaljke sveprisutnog švedskog proizvođača.

kuća | Autor : Tim Stewart/freshome Foto: Tim Stewart/freshome

Kuća je uglavnom opremljena modernim komadima, ali onima s poprilično neutralnim i nenametljivim štihom koji za 10-ak godina neće izgledati "de mode".

kuća | Autor : Tim Stewart/freshome Foto: Tim Stewart/freshome

Osim pokojeg crvenog detalja, u kući se osobito ne ističe nijedan komad namještaja ili dekora. Prevladava pravo drvo, i to uglavnom njegove egzotične vrste, kako na podovima, tako na prozorskim okvirima, komodama...

kuća | Autor : Tim Stewart/freshome Foto: Tim Stewart/freshome

Kao i sve kuće novijeg datuma, i ova se sastoji od socijalnog i privatnog prostora. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaona su otvorenog plana i nalaze se u prizemlju, velikim balkonskim vratima povezana s okućnicom. Na katu se nalaze jednostavno uređene spavaće sobe te još jedna prostrana i natkrivena terasa.

kuća | Autor : Tim Stewart/freshome Foto: Tim Stewart/freshome

Cijelo moderno zdanje savršeno zaokružuje bazen u dvorištu.

>>Bivša štala postala moderna vikendica s prekrasnim pogledom