novo na tržištu

Luksuzni namještaj po povoljnim cijenama napokon i kod nas, stigao je Enza Home

Foto: Enza Home
1/8
05.10.2021.
u 12:31

Unutar Enza home trgovine, čeka vas naš arhitektonski tim koji će vam sa zadovoljstvom pomoći pri konceptu, odabiru, 3D vizualizaciji vašeg prostora ili vas čak posjetiti na lokaciji koju uređujete

Namještaj koji osim funkciolanlnošću oduševljava i dizajnom, stigao je u Zagreb i povodom otvorenja nudi 15 posto popusta na sve! Enza Home je brand za stvaranje novih stilova života oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u prostor.

Foto: Enza Home

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku.

Foto: Enza Home

Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna.
I zaista, riječ je o proizvodima od kojih zastaje dah, kombinirajući kvalitetu s estetikom iza kojih stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu.

Foto: Enza Home

Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enze namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn nastavit će godinama davati dinamičnu energiju vašem domu.Trgovina se nalazi u sklopu Family Malla Zagreb i na gotovo dvije tisuće metara kvadratnih, nudi dvije tisuće bogatih i raznolikih artikala: namještaj, detalji, madraci, kreveti za odlaganje i uzglavlja, šareni proizvodi od kućnog tekstila, kao i jastuci i popluni.

Foto: Enza Home

Osim dizajnom i kvalitetom, Enza home se izdvaja i cijenom, pa napominju kako luksuz nikad nije bio dostupniji.  A ako ste ikada maštali i o tome da vam arhitekti pomažu pri uređenju vašeg prostora, Enza home nudi i to rješenje. Niste sigurni što bi idealno pristajalo u vaš prostor? Imate nedoumice oko uređenja ili vam je teško vizualizirati namještaj unutar određene prostorije – tim arhitekata svoji vam na raspolaganju.

Foto: Enza Home

Unutar Enza home trgovine, čeka vas naš arhitektonski tim koji će vam sa zadovoljstvom pomoći pri konceptu, odabiru, 3D vizualizaciji vašeg prostora ili vas čak posjetiti na lokaciji koju uređujete.

Foto: Enza Home

Osim namještaja, rasvjete i tekstila u svim bojama i oblicima, u Enzi se nalazi i svijet spavanja na Yataşu. Yataş Bedding World također je u Enza Homeu s profesionalnim krevetima koji godinama nude beskompromisnu kvalitetu i tekstilnim proizvodima za dom koji dodaju eleganciju vašem uređenju spavaće sobe.
Povrh svega, tu je i Enza Cafe u kojem možete u miru uživati u ispijanju kavice dok odabirete sve što vam je potrebno za vaš prostor iz snova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije