prilika

Kultne dizajnerske vješalice The Dots tjedan dana su na sniženju

09.06.2021.
u 13:12

Vješalice The Dots čiji dizajn potpisuje Lars Tornoe postale su moderna klasika dizajna te su dio stalne kolekcije u Danskom Centru Dizajna

Slavna dizajnerska kuća Muuto utemeljena je na skandinavskoj tradiciji dizajna koju karakterizira trajna estetika, funkcionalnost,  umjetnost izrade i jednostavnost izraza. Upotrebom naprednih materijala i tehnika te novim kreativnim razmišljanjem  Muuto donosi nove perspektive u dizajn.

Samo ime Muuto dolazi od finske riječi muutos što znači nova perspektiva. U skladu s tim etosom, vješalice The Dots donose novi jednostavan no skulpturalan izgled i funkcionalnost ali i šarm tradicionalnim zidnim vješalicama.

Vješalice The Dots čiji dizajn potpisuje Lars Tornoe postale su moderna klasika dizajna te su dio stalne kolekcije u Danskom Centru Dizajna.

Prve vješalice The Dots izrađene su od prvoklasnog  hrastovog drveta, zatim su predstavljene Dots Metal, od mesinga, aluminija i nehrđajućeg čelika. Izrađene u različitim veličinama, materijalima i bojama pružaju mogućnost stvaranja različitih kompozicija.

Vješalice The Dots dolaze i u setu od 5 komada u crnoj, bijeloj, sivoj boji te u drvu hrasta i oraha u tri različite veličine.

Do 14.06.2021. u Modus Design Shopu te webshop-u  traje popust od 20% na vješalice The Dots.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije