LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Baš sjajan spoj modernih i vintage komada u interijeru

Raskošan dom u koji vas vodimo pak je dokaz kako se moderni komadi i vintage ulovi s buvljaka vole javno, i to u svim prostorijama
08. lipnja 2021. u 13:24 0 komentara 886 prikaza
Foto: Zara Home

Pravo je umijeće znati uspješno spojiti staro i novo, posebno kad govorimo o uređenju interijera. Vrlo je lako pretjerati, pogriješiti u stilskoj igri i umjesto genijalnog prostora rezultat može biti zbunjujući prostor.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Raskošan dom u koji vas vodimo pak je dokaz kako se moderni komadi i vintage ulovi s buvljaka vole javno, i to u svim prostorijama. Zara Home uvijek za predstavljanje novih kolekcija bira interijere koji imaju sjajnu dizajnersku priču, a tako je i ovog puta.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Za predstavljanje noviteta, među kojima dominiraju detalji za dom od keramike i lana izabrali su dom u kojem se tradicija isprepliće na najbolji mogući način s trendovskim detaljima.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Dnevni boravak neodoljivo svojom postavom asocira na sedamdesete godine prošlog stoljeća, a li bez napadnih uzoraka, u neutralnim tonovima i s modernim detaljima jasno daje do znanja da je riječ o suvremenom interijeru.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

U kuhinji je vidljiv retro utjecaj, prije svega u izboru posuđa, ali zahvaljujući otvorenim policama, koje su hit u modernim kuhinjama, stvorena je fina ravnoteža između starog i novog.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Spavaće sobe uređene su vrlo jednostavno, lišene suvšnih detalja, a u tom mininimalističkom pristupu najviše je pažnje posvećeno materijalima koji su mahom - prirodni - od posteljine do zavjesa.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

Detalji su ono što daje dušu interijeru, a u ovom su domu jako pažljivo odabrani kako bi komplimentirali prostoru i namještaju.

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

 | Autor : Zara Home Foto: Zara Home

nikad veći izbor Izdvojili smo najljepše detalje za dom iz ljetnih kolekcija, a cijene kreću već od 10 kuna hit uzorak Osam genijalnih ideja: Uz pomoć prugica do savršenog interijera ekskluzivno IKEA ima sjajnu novu kolekciju, a dizajnerica Maria O'Brian otkriva zašto je u fokusu ručni rad
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.