miks stilova

Baš sjajan spoj modernih i vintage komada u interijeru

Zara Home
08.06.2021.
u 13:24

Raskošan dom u koji vas vodimo pak je dokaz kako se moderni komadi i vintage ulovi s buvljaka vole javno, i to u svim prostorijama

Pravo je umijeće znati uspješno spojiti staro i novo, posebno kad govorimo o uređenju interijera. Vrlo je lako pretjerati, pogriješiti u stilskoj igri i umjesto genijalnog prostora rezultat može biti zbunjujući prostor.

Foto: Zara Home

Raskošan dom u koji vas vodimo pak je dokaz kako se moderni komadi i vintage ulovi s buvljaka vole javno, i to u svim prostorijama. Zara Home uvijek za predstavljanje novih kolekcija bira interijere koji imaju sjajnu dizajnersku priču, a tako je i ovog puta.

Foto: Zara Home

Za predstavljanje noviteta, među kojima dominiraju detalji za dom od keramike i lana izabrali su dom u kojem se tradicija isprepliće na najbolji mogući način s trendovskim detaljima.

Foto: Zara Home

Dnevni boravak neodoljivo svojom postavom asocira na sedamdesete godine prošlog stoljeća, a li bez napadnih uzoraka, u neutralnim tonovima i s modernim detaljima jasno daje do znanja da je riječ o suvremenom interijeru.

Foto: Zara Home

U kuhinji je vidljiv retro utjecaj, prije svega u izboru posuđa, ali zahvaljujući otvorenim policama, koje su hit u modernim kuhinjama, stvorena je fina ravnoteža između starog i novog.

Foto: Zara Home

Spavaće sobe uređene su vrlo jednostavno, lišene suvšnih detalja, a u tom mininimalističkom pristupu najviše je pažnje posvećeno materijalima koji su mahom - prirodni - od posteljine do zavjesa.

Foto: Zara Home

Detalji su ono što daje dušu interijeru, a u ovom su domu jako pažljivo odabrani kako bi komplimentirali prostoru i namještaju.

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije