LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Kuhanje i kreiranje jela pred gostima je hit

Novi imidž Oranž Streetsa prati i interijer koji je uređen u skandinavskom stilu, ekomaterijalima
27. svibnja 2017. u 06:12 0 komentara 184 prikaza
Foto: John Pavlish

Prepoznatljiva jela, prije svega prefine salate, i moćno ime na poziciji chefa lansirali su Oranž među jedno od omiljenih okupljališta Zagrepčana na samoj gradskoj špici. No već spomenuti chef Jeffrey Vella poigrao se s menijem, pripremio nova jela koje prati i novi imidž, novo ime – Oranž Streets i posve novi interijer.

 | Autor : John Pavlish Foto: John Pavlish

– Veliku pozornost pridajemo odnosu s našim malim dobavljačima koji nam osiguravaju najkvalitetnije namirnice. Stoga su naši jelovnici sezonski, a inspiracija za njih je trenutačna – kažu u Oranž Streetsu.

 | Autor : John Pavlish Foto: John Pavlish

Osim novitetima u kuhinji, mogu se pohvaliti i modernim dizajnom interijera, u čiji je dosadašnji šarm tim kreativnih individualaca unio i neke nove elemente bazirane na skandinavskom pristupu. Jednostavna elegancija uz dozu praktičnosti i ekološki pristup korištenim materijalima najpoznatije su odlike sjevernjačkog stila u prostoru novog lokala, zamišljenog na način da se svaki gost osjeća što ugodnije i opuštenije.

 | Autor : John Pavlish Foto: John Pavlish

Drveni pultovi i stolice, obilje zelenila i igra svjetlom stvaraju ugodnu atmosferu. Neke preinake u prostoru ponajprije su funkcionalne prirode i provedene u suradnji s chefom Vellom. Naime, priprema složenijih jela koja će se moći pronaći na novom meniju zahtijeva i drugačiji odnos u prostoru – osim intervencija u kuhinji, jedna od izložbenih vitrina pretvorena je u radni pult na kojem će gastronomski majstori pred gostima od sada pripremati posebno osmišljene specijalitete iz dnevne ponude.

 | Autor : John Pavlish Foto: John Pavlish

Tako priprema hrane postaje pristupačnija, a gosti se iz prve ruke mogu uvjeriti u kvalitetu namirnica i vješte ruke Oranžovih kuhara     

 | Autor : John Pavlish Foto: John Pavlish

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.