Hit mjesto

Kuhanje i kreiranje jela pred gostima je hit

John Pavlish
27.05.2017.
u 06:12

Novi imidž Oranž Streetsa prati i interijer koji je uređen u skandinavskom stilu, ekomaterijalima

Prepoznatljiva jela, prije svega prefine salate, i moćno ime na poziciji chefa lansirali su Oranž među jedno od omiljenih okupljališta Zagrepčana na samoj gradskoj špici. No već spomenuti chef Jeffrey Vella poigrao se s menijem, pripremio nova jela koje prati i novi imidž, novo ime – Oranž Streets i posve novi interijer.

Foto: John Pavlish

– Veliku pozornost pridajemo odnosu s našim malim dobavljačima koji nam osiguravaju najkvalitetnije namirnice. Stoga su naši jelovnici sezonski, a inspiracija za njih je trenutačna – kažu u Oranž Streetsu.

Foto: John Pavlish

Osim novitetima u kuhinji, mogu se pohvaliti i modernim dizajnom interijera, u čiji je dosadašnji šarm tim kreativnih individualaca unio i neke nove elemente bazirane na skandinavskom pristupu. Jednostavna elegancija uz dozu praktičnosti i ekološki pristup korištenim materijalima najpoznatije su odlike sjevernjačkog stila u prostoru novog lokala, zamišljenog na način da se svaki gost osjeća što ugodnije i opuštenije.

Foto: John Pavlish

Drveni pultovi i stolice, obilje zelenila i igra svjetlom stvaraju ugodnu atmosferu. Neke preinake u prostoru ponajprije su funkcionalne prirode i provedene u suradnji s chefom Vellom. Naime, priprema složenijih jela koja će se moći pronaći na novom meniju zahtijeva i drugačiji odnos u prostoru – osim intervencija u kuhinji, jedna od izložbenih vitrina pretvorena je u radni pult na kojem će gastronomski majstori pred gostima od sada pripremati posebno osmišljene specijalitete iz dnevne ponude.

Foto: John Pavlish

Tako priprema hrane postaje pristupačnija, a gosti se iz prve ruke mogu uvjeriti u kvalitetu namirnica i vješte ruke Oranžovih kuhara     

Foto: John Pavlish

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije