Novo

Klub u kojem su umjetnici imali glavnu riječ

31.07.2018.
u 08:39

Za kompletno uređenje zaslužni su kipari Nedjeljko Mikac-Cak i Igor Lenard

Brački ljepotan “585 club” prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom. Ove godine prostor je osvježen, a idejno arhitektonsko rješenje i uređenje kluba potpisuju akademski kipari Nedjeljko Mikac-Cak i Igor Lenard.

Dvojica čarobnjaka stvorila su u sportsko-rekreacijskoj zoni na prostoru izvan samog centra Bola mjesto u kojem se osjećamo slobodno, uzvišeno i naš pokret kao da je tu oduvijek. “585” prostire se na 1000 m2, a sagrađen je pretežno u kombinaciji materijala kao što su drvo, brački kamen, metal i beton.

Prostorom dominiraju drveni totem i drvene pergole kipara Lenarda te veliki luster u obliku molekule zlata Nedjeljka Mikca-Caka. Velik dio interijera ručni je rad ove dvojice kipara. Samo ime kluba 585 oznaka je za 14-karatno zlato. Koncept ovog kluba na otvorenom razvoj je destinacije kao vrhunske kad su glazbena gostovanja u pitanju.

Sama promocija prije nekoliko je mjeseci počela u regiji, ali i zemljama Europe kao što su Velika Britanija i Francuska. Ovog ljeta u klubu su se održali Ultra Europe Regata party u sklopu kojeg je nastupio jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice Black Coffee, a to je bio tek uvod u spektakularan program koji posjetitelje očekuje ovoga ljeta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije