Advertorijal

Kako živjeti s manje drame? Uz senzornu tehnologiju prilagođenu korisniku

09.10.2019.
u 08:00

Što može biti bolje od kućanskih uređaja koje je jednostavno koristiti? Odaberite kućanske uređaje s automatskim, unaprijed postavljenim programima i funkcijama

Puno stvari u našem životu može biti dramatično. Na primjer, čuvanje djece, pogotovo ako ništa ne znamo o njima ili upoznavanje partnerovih roditelja. Dramatičan može biti i naš prvi dan na novom poslu ili prvi izlazak s osobom koja nam se potajno sviđa. Ali ipak mi smo ti koji nekad težimo dramatičnim događajima, a život može biti puno lakši ako u njemu nema drame. Kuhanje i druge kućanske obaveze mogu nam oduzeti sve slobodno vrijeme i zato je njihovo pojednostavljivanje nužno kako bi nam se život olakšao.

Foto: Gorenje

AUTOMATIZACIJA

Jedno od rješenja za manje drame u vašoj kuhinji su programi i funkcije koje koriste senzornu tehnologiju kako bi svakog korisnika pretvorili u iskusnog kuhara ili vještu domaćicu. Bilo da je to mikrovalna pećnica koja se automatski prilagođava jačini i trajanju zagrijavanja prema vrsti hrane i njezinoj količini; ili perilica s naprednom senzornom tehnologijom koja sama prilagođava programe s obzirom na stupanj nečistoće posuđa, izaberite kućanske uređaje koji će vam pomoći da vodite život s manje drame.

PRILAGODLJIVA TEHNOLOGIJA

Za manje dramatičan život potrebna su rješenja koja prepoznaju korisnikov životni stil i prilagođavaju mu se. Hladnjak s AirTech svojstvom održava stalnu temperaturu bez obzira na to koliko puta otvarali vrata hladnjaka. To je važna funkcija za vaš dom u kojem se vrata hladnjaka konstantno otvaraju tijekom cijelog dana. Svjetlosni senzor AdaptLight na kuhinjskoj napi automatski uključi svijetlo nape kada netko stoji ispred ploče za kuhanje. Imati pećnicu s inovativnom AdaptBake funkcijom koja memorira postavke i programe koji su najčešće korišteni je kao dar s neba.

Foto: Gorenje

INTUITIVNE FUNKCIJE

Što može biti bolje od kućanskih uređaja koje je jednostavno koristiti? Odaberite kućanske uređaje s automatskim, unaprijed postavljenim programima i funkcijama, automatiziranim operacijama i lakšim ručnim upravljanjem te intuitivnom grafikom koja prikazuje detaljni opis svake funkcije. Potražite uređaje za svoje kućanstvo koji su programirani da savršeno služe kupcu i osiguraju nezaboravno korisničko iskustvo.

Foto: Gorenje

KUĆANSKI UREĐAJI BEZ DRAME

Gorenje je globalna kompanija kojoj je cilj pojednostavljenje života kako bi učinili svakodnevni život manje dramatičnim. Njihova nova Simplicity kolekcija utjelovljenje je Gorenje Life Simplified slogana. – Ljudi današnjice nemaju puno vremena da se posvete kućnim poslovima. Oni imaju puno važnije stvari na pameti od razmišljanja kada će oprati posuđe i slično – objasnila je Alenka Potočnik Anžič, direktorica marketinških komunikacija u Gorenju. Moderni kupci traže kućanske aparate koji će im pomoći uštedjeti dragocjeno vrijeme i ukloniti dio drame iz njihovih života. – No-drama slogan je naše najnovije kampanje za Gorenje Simplicity uređaje koje krasi elegantan dizajn, lako prilagodljive kontrole, automatizirani programi i izvrsna kvaliteta uz pristupačnu cijenu – dodala je Potočnik Anžič.

SIMPLICITY KOLEKCIJA ZA LJUBITELJE JEDNOSTAVNOSTI

Minimalistički dizajni, kvalitetni materijali te značajke koje se prilagođavaju korisnikovim potrebama i navikama. Nova Simplicity kolekcija utjelovljenje je Gorenje Life Simplified slogana: lakše upravljanje, samo nekoliko gumba za pritisak, manje potrošenog vremena te manje drame.

Razvijena je za pojedince kojima je važan dizajn te očekuju pristupačne, a učinkovite i lijepo dizajnirane uređaje. Ova izuzetno uspješna linija kućanskih uređaja prvi je put lansirana 2009. godine i sad je doživjela svoj drugi potpuni preobražaj. Iako se nova kolekcija odlikuje i potpuno novim uređajima u odnosu na prethodnu, i ova kolekcija može se pohvaliti istim epitetima: lijepa, jednostavna i pristupačna.

Dostupna u misteriozno crnoj ili čisto bijeloj boji, linija uključuje pećnice, ploče za kuhanje, hladnjake, perilice posuđa, mikrovalne pećnice i nape. Svi uređaji pružaju besprijekorno korisničko iskustvo: upravljanje jednim dodirom, unaprijed podešeni programi i napredna, prilagodljiva tehnologija koja će kuhinjske poslove doista učiniti zadovoljstvom.

Stavljanje kupca na prvo mjesto nije samo prazno obećanje. Gorenje je posvećeno razvoju rješenja koja prepoznaju korisnikov životni stil i prilagođavaju mu se. Simplicity hladnjake krasi funkcija AdaptTech. Ovaj pametan sustav osmišljen je kako bi održao optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite te sukladno tome upravlja temperaturom kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari. AdaptBake, svojstvo Simplicity pećnice, memorira temperaturne postavke koje ste koristili za svaki prednamješteni program i predlaže zadnju ili najčešće korištenu postavku pri sljedećoj upotrebi pećnice. AdaptLight na kuhinjskoj napi će automatski prepoznati kada neko stoji ispred ploče za kuhanje i upaliti svjetlo nape.

Uz prilagodljive funkcije Gorenje Simplicity uređaji čine život lakšim savršenim automatskim programima i funkcijama koje koriste senzorsku tehnologiju kako bi svakog korisnika pretvorili u vrhunskog kuhara ili izvrsnu domaćicu. Za postizanje kulinarskih uspjeha iz Gorenja dolaze Simplicity indukcijske ploče za kuhanje s AutoDetect funkcijom koja prepoznaje položaj posude i aktivira odgovarajuću zonu za kuhanje, ovisno o veličini posude.

S novom linijom, iskusan i nagrađivan dizajnerski tim iz Gorenja uspio je opet oživjeti slogan Life Simplified. Simplicity kolekciju krasi potpuno redizajnirano korisničko sučelje razvijeno kako bi korisnici s različitim navikama mogli uštedjeti vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije