Vrhunski dizajn

Kako zamišljate idealan dom? Dizajneri iz BoConcepta imaju stan sa savršenom formulom

BoConcept
09.12.2020.
u 10:03

Poznati brend namještaja BoConcept napravio je virtualni vodič kroz idealan dom u kojem možete, u stvarnom prostoru, dodavati namještaj, detalje, slike, tepihe...

Kako zamišljate svoj idealan dom? Je li riječ o stanu ili kući? Vjerojatno imate idealnu lokaciju u glavi, baš kao i kvadraturu, raspored, veličinu svake prostorije...

No, možete li vizualizirati kako bi taj prostor izgledao s namještajem i detaljima? Poznati brend namještaja BoConcept upravo je, kako bi pomogao u pronalaženju tih odgovora, napravio virtualni vodič kroz idealan dom u kojem možete, u stvarnom prostoru, dodavati namještaj, detalje, slike, tepihe... Zahvaljući 3D tehnologiji možete realno sagledati porostor, ali i kretati se u njemu u svim smjerovima. No, nisu tu stali. Njihovi dizajneri složili su model idealnog stana kojem se zaista teško može prigovoriti.

IDEJE ZA BLAGOVAONICU

Za blagovaonicu imaju nekoliko prijedloga, različitih dimenzija i prilagođenih svakom prostoru, a boje i materijali mogu se birati. Pogledajte ih sve i odlučite koja je vaš favorit.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

SPAVAĆA SOBA

Pri uređenju spavaće sobe danskim dizajnerima u fokusu je, očekivano, krevet. Glavna zvijezda svakako je raskošno uzglavlje koje ima i ukrasnu funkciju te skladišni prostor koji odlikuju inovativna rješenja.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

DNEVNI BORAVAK

Svaki od prijedloga za uređenje dnevnog boravka poseban je i drukčiji, ali svima je zajedničko nekoliko karakteristika - ravne linije, udobna atmosfera i zanimljivi, naglašeni detalji.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE

Zaboravite na pretpravanje ormarima za pohranu stvari. Elegantna rješenja znače multifunkcionalni namještaj koji osigurava dostatnu količinu prostora za pohranu bez zagušenja prostorija.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije