SPAS U ZADNJI ČAS

Još stignete napraviti prekrasan božićni aranžman

božićni aranžman svjetlana todorović
Foto: Petar Glebov/ PIXSELL
1/6
23.12.2014.
u 14:30

Htjeli ste sami napraviti božićni aranžman, ali jednostavno niste uspjeli naći vremena? Ne brinite, Svjetlana Todorović predlaže vam kako napraviti jednostavan i profinjen primjerak

Često puta još negdje početkom prosinca maštamo kako ćemo ove godine sami napraviti svoje božićne dekoracije. No, želja se, zbog prenatrpanog dnevnog rasporeda i brojnih obveza izgubi negdje po putu. I tako dođe još jedan Božić, a da nismo ostvarili svoje planove za originalno ukrašenim domom.

No, ne očajavajte: cvjećarica Svjetlana Todorović ima rješenje za vas u vidu jednostavnog, minimalističkog aranžmana koji osvaja svojom elegancijom i pročišćenom formom. Njegova draž je i u tome što nas podsjeća na snijeg, koji mnogi priželjkuju za Božić jer tada priča s blagdanima postaje zaokružena.

Jedini veći zalogaj u ovome aranžmanu bit će izrada kuglice od lješnjaka. Za nju morate imati strpljenja – to vam je garancija za uspjeh.

 

Svjetlana nudi nekoliko savjeta vezanih uz izradu kugle od lješnjaka:

– Umjesto lješnjaka možete koristiti i bademe ili orahe.   

– Umjesto spužvaste, možete koristiti i kuglicu od stiropora ili je sami napraviti od novinskog papira.

– Kada formirate kuglicu od papira, pričvrstite je žicom ili koncem da bude kompaktnija.

– Kugla od papira bit će ljepša ako ne gužvate papir, nego ako je radite od trakica papira.

>>Cvjetne i zimzelene dekoracije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije