Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Još jedan razlog zašto trebate posjetiti Dizajn Distrikt Zagreb

Scenografski pristup oblikovanju i naglašena ženstvenost neupitno su obilježili dizajn kazališnom atmosferom. Iza dizajn Slave’18 stoje dizajnerice Marita Bonačić, Iva Hrvatin i Katarina Perić koje djeluju u sklopu Market kolektiva
12. lipnja 2018. u 12:41 0 komentara 95 prikaza

U sklopu ovogodišnjeg Dizajn Distrikta Zagreb, koji se održava od 16. do 17. lipnja, bit će predstavljen i program Lokalni putevi. Među njima se ističe i premijerno predstavljanje kolekcije namještaja Slava’18, domaćeg Market kolektiva koji je s njom prvi put uspješno gostovao na Milanskom tjednu dizajna u travnju ove godine.

 | Autor :

Talijanski Elle Decor izdvojio je Market kolektiv i kolekciju Slava’18 kao jedno od 10 novih dizajnerskih imena na svijetu koje vrijedi zapamtiti. Market kolektiv izložit će kolekciju Slava’18 u prostoru Stare vojne bolnice (Vlaška 87) gdje se i održava festivalski program Lokalni putevi.

 | Autor :

Slava‘18 – kolekcija je namještaja i uporabno-ukrasnih predmeta za dom, koja suvremeno reinterpretira emotivnu estetiku nama bliskog mediteransko-slavenskog stila oblikovanog kroz kolektivnu svijest generacija koje su odrastale uz lokalni mentalitet i kulturu. Kolekcija Slava’18 sastoji se od senzualno zakrivljenih, elegantnih komada namještaja izvedenih iz osnovnih geometrijskih oblika, naglašavajući tako neočekivani emocionalni naboj.

 | Autor :

Scenografski pristup oblikovanju i naglašena ženstvenost neupitno su obilježili dizajn kazališnom atmosferom. Iza dizajn Slave’18 stoje dizajnerice Marita Bonačić, Iva Hrvatin i Katarina Perić koje djeluju u sklopu Market kolektiva.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.