funkcionalno

Jednosobni stan za tročlanu obitelj - najvažnija je dobra organizacija

IKEA
03.02.2022.
u 10:17

Fleksibilan, višenamjenski namještaj pomaže u promjeni iz društvene prostorije tijekom dana u smirenu, mirnu prostoriju za noć

Jednosobni stanovi, baš poput ovog koji vam predstavljamo, često znače organizaciju života u jednoj sobi. Najčešće ta prostorija služi i za blagovanje i za igru, za radi i za spavanje. Kako bi takav prostor funkcionirao iznimno je bitno da je funkcionalan i da je prostor maksimalno iskorišten.

Foto: IKEA

Ova svijetla i sunčana prostorija odličan je primjer. Fleksibilan, višenamjenski namještaj pomaže u promjeni iz društvene prostorije tijekom dana u smirenu, mirnu prostoriju za noć.

Foto: IKEA

Ako tražite fleksibilno i pametno rješenje za odlaganje koje se uvijek nanovo može mijenjati prema potrebama obitelji, svestrana VIHALS serija za odlaganje iz Ikee, koja je korištena u uređenju ovog doma, mogla bi biti idealno rješenje. Vrlo je funkcionalna u uskim prostorima i čudnim kutovima, a svaki komad savršen je i sam za sebe i u jedinstvenim kombinacijama.

Foto: IKEA

Na ovom svestranom regalu dovoljno je mjesta za organiziranje stvari svih članova obitelji. Police različitih visina nude mnogo opcija za knjige, dokumente i kutije, kao i prostor za pokoji dekorativni predmet. Neka djeca preuzmu donje police.

Foto: IKEA

Posebna je priča je stol koji je odlično rješenje za male prostorije. Kad su obje strane produljene, dovoljno je mjesta za djecu i njihove kreativne projekte,  kao i za radne zadatke. Također ima i posebne moći – središnji pretinac za dva sklopiva stolca, kao i džepove za svakodnevne predmete. Slične karakteristike ima i dodatni stolić s kutijama i košarama, koji je, zahvaljujući kotačićima i mobilan.

Foto: IKEA

Na kraju dana, kad je sve uredno spremljeno, sofa se pretvara u krevet.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije