Super lokacija

Iskoristite lijepo vrijeme za uživanje na ovoj terasi

10.09.2018.
u 10:12

Za opremu interijera korišten hrvatski dizajn - rasvjeta nosi potpis Grupe, dok su stolice i namještaj na terasi Trika

Usklopu Muzeja prekinutih veza otvoren je Brokenships bistro. Za dizajn interijera zaslužna je dizajnerica Željka Zrnić, u suradnji s vlasnikom Muzeja i bistroa Draženom Grubišićem, koja je rekla:

- Što se interijera tiče, prostorni koncept se temelji na promjeni intenziteta emocija kad se osoba zaljubljuje ili manje poželjno odljubljuje. Nježne i blijede emocije postaju sve jače i intenzivnije kao i obratno, nešto što je prije bilo strastveno, postepeno blijedi dok ne postanemo indiferentni. Kao kontrast voltama i nježnim zidovima, je tamni, puni drveni namještaj kao i crna oprema i rasvjeta u prostoru.

Važno je za napomenuti i da je za opremu interijera korišten hrvatski dizajn - rasvjeta nosi potpis Grupe, dok su stolice i namještaj na terasi Trika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije