luksuzno

Heritage hoteli su pravi hit, a Life Palace, u zgradi staroj 500 godina, najbolji je dokaz

Foto: Mladen Požeg
1/13
27.07.2020.
u 11:34

Heritage Hotel Life Palace, smješten je u renesansnoj gradskoj palači iz 15. stoljeća u Šibeniku je dvostruko kategoriziran – oznakom baštine i kategorijom hotela s četiri zvjezdice

Da je Hrvatska mediteranska zemlja prepuna prirodnih blagodati i šarmantnih jadranskih gradova i mjesta, to je već opće poznata stvar. Vjeruje se da je i rijetko koji stanovnik Lijepe Naše uopće istražio sve ono što Hrvatska nudi, a upravo je vrijeme godišnjih odmora savršen tajming za učiniti upravo to.

Foto: Mladen Požeg

Čarobna priroda i najčišće more, vrijedni spomenici kulture, skrivene uvale, odlična hrana i vino, samo su neki od razloga radi kojih je godišnji odmor na hrvatskoj obali neprocjenjiv. 

Foto: Mladen Požeg

Upravo u samom srcu Dalmacije, točnije u najljepšem dijelu Šibenika, smjestio se Heritage Hotel Life Palace. Njegova šarmantna i nesvakidašnja pojava, već neko vrijeme oduševljava zadovoljne goste koji se iznova vraćaju i prepuni su riječi hvale.

Foto: Mladen Požeg

Izvana autohton i impozantan, plijeni pažnju svakog prolaznika, a kako i ne bi kada se nalazi na najljepšoj šibenskoj lokaciji. 

Foto: Mladen Požeg

Heritage Hotel Life Palace, smješten je u renesansnoj gradskoj palači iz 15. stoljeća te je dvostruko kategoriziran – oznakom baštine i kategorijom hotela s četiri zvjezdice.

Foto: Mladen Požeg

Prekrasan interijer obogaćen je raznim, pomno biranim detaljima, a povijesna šibenska arhitektura, sačuvana je u pojedinim dijelovima hotela. Ono što se osjeti na prvu, kada se zakorači u ovaj boutique hotel, je upravo domaćinska i srdačna atmosfera, a svih 17 soba uređeno je s posebnom pažnjom i daškom luksuza, tako da će se svaki gost zasigurno osjećati i više nego dobrodošlo i zadovoljno.

Foto: Mladen Požeg

Pogled iz soba na divne šibenske ulice i krovove, koji sami za sebe pričaju povijest i više je nego čaroban, a buđenje uz isti garantira najljepše uspomene.

Foto: Mladen Požeg

Na vrhu hotela, nalazi se oaza za uživanje - ugodan mini wellness, kao stvoren za opuštanje nakon duge šetnje i obilaska Šibenika. Cijelim hotelom prevladava vrlo poseban i rustikalan ugođaj koji, uz spoj modernog i luksuznog, čini savršenu kompoziciju i bijeg od stvarnosti.

Foto: Mladen Požeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije