LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Idealna za male stanove: Hash polica koja mijenja svoj oblik

Ukrajinski produkt dizajner Max Vojtenko iz Line Studija kreirao je praktičnuu modularnu policu za knjige od obojanog čelika
11. svibnja 2020. u 08:59 1 komentara 3157 prikaza
hash police
Foto: Promo fotografije
Pogledajte galeriju 1/3

Mladi ukrajinski produkt dizajner Max Vojtenko iz Line Studija kreirao je Hash, zanimljivu modularnu policu za knjige od čelika obojanog u crno.

Upravo taj čelik asocira na retro dizajn i 60-e godine prošlog stoljeća, a modularni sustav na suvremeni inovativni dizajn koji njeguje dobre ideje, inovacije i prije svega funkcionalnost.

Njezina prednost jest upravo ta modularnost te veličina zbog koje je možemo staviti na skoro svaki zid. Obješena, ova polica može se nalaziti iznad drugih komada namještaja poput komode, fotelje ili garniture za sjedenje. Stoga je idealna za skučene prostore.

hash police | Autor : Promo fotografije Foto: Promo fotografije

Polica koja zbog svoje rešetkaste strukture podsjeća na kavez napravljena od dva čelična nosača koji čine bazu te uskih, pomičnih, također čeličnih elemenata koji nalikuju šipkama. S obzirom da je temeljena na dva modula moguće je napraviti više kombinacija police kao i kombinirati ih pod različitim kutevima odnosno okretati ih do 90 stupnjeva.

Knjige se zapravo pohranjuju iza čeličnih šipki pa se stvara dojam da je riječ o nekoj instalaciji, a ne mjestu na koje odlažemo stvari.

hash police | Autor : Promo fotografije Foto: Promo fotografije

IMPOZANTNI CVIJET Neka glavni cvjetni adut vašeg vrta bude ukrasni luk Luksuz Čudo arhitekture: Hotel koji je projektirala i dizajnirala Zaha Hadid otvoren u Dubaiju odličan miks Crno-bijelo potkrovlje u Zagrebu oduševljava odličnim rješenjima
  • Norway:

    Idealno za iskopat si oko. Po kojim standardima je ovo napravljeno ako je rizik za slabovidne i slijepe osobe?