efektno

Idealna za male stanove: Hash polica koja mijenja svoj oblik

hash police
Foto: Promo fotografije
1/3
11.05.2020.
u 08:59

Ukrajinski produkt dizajner Max Vojtenko iz Line Studija kreirao je praktičnuu modularnu policu za knjige od obojanog čelika

Mladi ukrajinski produkt dizajner Max Vojtenko iz Line Studija kreirao je Hash, zanimljivu modularnu policu za knjige od čelika obojanog u crno.

Upravo taj čelik asocira na retro dizajn i 60-e godine prošlog stoljeća, a modularni sustav na suvremeni inovativni dizajn koji njeguje dobre ideje, inovacije i prije svega funkcionalnost.

Njezina prednost jest upravo ta modularnost te veličina zbog koje je možemo staviti na skoro svaki zid. Obješena, ova polica može se nalaziti iznad drugih komada namještaja poput komode, fotelje ili garniture za sjedenje. Stoga je idealna za skučene prostore.

Foto: Promo fotografije

Polica koja zbog svoje rešetkaste strukture podsjeća na kavez napravljena od dva čelična nosača koji čine bazu te uskih, pomičnih, također čeličnih elemenata koji nalikuju šipkama. S obzirom da je temeljena na dva modula moguće je napraviti više kombinacija police kao i kombinirati ih pod različitim kutevima odnosno okretati ih do 90 stupnjeva.

Knjige se zapravo pohranjuju iza čeličnih šipki pa se stvara dojam da je riječ o nekoj instalaciji, a ne mjestu na koje odlažemo stvari.

Foto: Promo fotografije

Ključne riječi

Komentara 1

NO
Norway
20:09 11.05.2020.

Idealno za iskopat si oko. Po kojim standardima je ovo napravljeno ako je rizik za slabovidne i slijepe osobe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije