Uradi sam

Top ideje za ukrašavanje doma jesenskim plodovima

girlanda
Foto: Thinkstock
1/8
05.10.2018.
u 08:30

Napravite vijenac od čarobne jesenske prirode. Objesite ga na vrata, bit će ugodno iznenađenje i dobrodošlica. Vijence od grana, lišća, plodova ili suhog cvijeća može visiti sa stropa, u blizini prozora...

U šetnji prirodom skupite malo plodova jeseni - češera, žireva, kestena, bobica, zatim osušenih cvjetova hortenzija, malo mahovine, lišća... Spletite vijenac od granja (najbolje su one vrbove ili od topole jer su fleksibilne) ili na tržnici kupite već spleteni vijenac od slame.

Ako sami radite girlandu dobro će doći i malo savitljive tanke žice za učvrščenje, rafija ili vruće ljepilo.

Foto: pixabay

Pripremite različite šarene papire i trakice i pustite mašti na volju.

Evo i nekoliko korisnih prijedloga - sprejom možete na plodove dodati boju po želji ili vijenac omotajte vunom ili ukrasnim trakama.

Foto: pixabay

>>I za blagdane i za svaki dan - nekoliko ideja kako servirati stol

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije