inspiracija

Genijalna terasa podijeljena u zone, evo kako i vi možete napraviti sličnu stvar za malo novca

IKEA
27.02.2022.
u 07:00

Ponekad želimo malo prostora samo za sebe. Upotrijebite vanjski tepih za zoniranje prostora. Zatim objesite tkaninu koja će služiti kao izvor hlada i privatnosti. Nakon toga dodajte par vanjskih fotelja za mekan prostor za odmaranje, čavrljanje ili opuštanje

Život u stanu znači dijeljenje prostora, a to uključuje i vanjski prostor. Vanjski tepisi, vrtni paviljoni i namještaj za odmor i opuštanje mogu vam pomoći da kreiratezone i dovoljno prostora u kojem će svi uživati.

Foto: IKEA

Ponekad želimo malo prostora samo za sebe. Upotrijebite vanjski tepih za zoniranje prostora. Zatim objesite tkaninu koja će služiti kao izvor hlada i privatnosti. Nakon toga dodajte par vanjskih fotelja za mekan prostor za odmaranje, čavrljanje ili opuštanje.

Foto: IKEA

Potrebna vam je zona za više osoba? Ikein modularni vanjski namještaj može stvoriti hlad i udoban prostor za druženje, objedovanje i upoznavanje susjeda. A navečer možešte pohraniti ukrasne jastuke i lagane deke u prostor za odlaganje ispod sjedišta.

Foto: IKEA

S pomoću fleksibilnog paravana za zaštitu privatnosti jednostavno je kreirati prostor za sadnju i za djecu. Stol i stolice dječje veličine omogućavaju djeci da imaju svoj prostor za igru ili sadnju sjemena i presađivanje biljaka. Baš kao što je organizirano na ovoj genijalnoj terasi.

Foto: IKEA

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije