odlična organizacija

Garosnjera s dušom - mali stan u kojem se našlo mjesta za sve

Foto: IKEA
1/9
26.01.2022.
u 10:03

Stan u kojem je cijeli život organiziran u samo jednoj prostoriji dokaz je važnosti pametnog planiranja

Garsonjere su uvijek izazov pri uređenju jer je potrebno znati kvalitetno organizirati život u samo jednoj prostoriji. To je posebno izazovno ako je taj prostor, osim što je dom, ujedno i radni prostor. Mlada skladateljica upravo se našla u takvoj situaciji.

Foto: IKEA

- Kad sam uselila u svoj mali stan s klavirom i ogromnom zbirkom ploča, pitala sam se kako će to sve stati. Srećom, bilo je potrebno samo malo vremena i mašte. Kreativan um ne mora nužno značiti neuredan dom, a ovaj mali prostor u kojem se nalazi cijeli moj život dokaz je da je to tako! - rekla je nakon što je svoj dom uredila u suradnji s Ikeinim stručnjacima za planiranje.

Foto: IKEA

- Ovdje radim. Ponekad se toliko zadubim da radim puno duže nego što bih trebala. U mojoj potrazi za ravnotežom između posla i privatnog života, programirala sam svjetla da se priguše na kraju radnog dana – suptilni (ali učinkoviti!) podsjetnik da je vrijeme za dignuti se od klavira i iskoristiti večer - objasnila je.

Foto: IKEA

- Iako nikad ne bih odbila večer u gradu, neke od najdražih večeri su mi one provedene u mojoj maloj kuhinji. Stvarno! Nemam blagovaonicu pa sam ovdje dodala prostor za sjedenje i nehotice pretvorila svoju kuhinju u društveni centar doma. Ustvari, ovdje su započele mnoge od mojih glazbenih suradnji – odkuckane na radnoj ploči - ispričala je skladateljica.

Foto: IKEA

- Mislila sam da ću morati smanjiti broj kućanskih uređaja, ali pronašla sam praktično mjesto za sve. To također znači da sve izgleda uredno uz minimalni trud – vrlo praktično! Moja dva mala stalka za začine jedino su otvoreno rješenje za odlaganje te mi pružaju jednostavan pristup mojim najdražim okusima i aromama - kaže ova velika zaljubljenica u kuhanje.

Foto: IKEA

- Možda zato jer radim od kuće, a možda je do prirode mojeg posla. Ali otkad sam instalirala svoje pametne zavjese za zamračivanje, san mi se poboljšao. One ne blokiraju samo svjetlost izvana, nego se i same podižu ujutro pa ne moram navijati alarm. Čarolija tehnologije - ponosno zaključuje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije