Trend

Evo kako ukomponirati najtraženiji uzorak sezone u dom

Shutterestock
02.11.2020.
u 06:35

Životinjski uzorci ove sezone su posvuda - od mode do interijera. Donosimo savjete i ideje kako ih ukopiti u svoj prostor

Vjerovali ili ne, ali životinjski uzorak, kada su u pitanju tražilice poput Googlea, bilježi rast od 270 posto što ga svrstava na sam vrh liste najtraženijih trendova sezone. Tome, dakako, najviše doprinosi moda u kojoj je ove sezone leopard uzorak doživio veliku ekspanziju, no životinjski uzorci veliki su hit i u jesensko-zimskim kolekcijama za dom. Evo nekoliko ideja kako uzorak sezone ukopiti u svoj dom.

 

Foto: Shutterstock

Odvažna tapeta

Možda najjednostavniji način za unošenje ovih uzorak u dom jest - tapeta. Danas se tapete lako postavljaju i još laksše skidaju tako da ne morate strahovati da je riječ o trajnoj promjeni - kada vam dosadi jednostavno je - zamijenite!

Dekorativni detalji

Foto: screenshot/facebook

Ukrasni jastučići i deke s nekim od životinjskih uzoraka nisu skupa investicija, a prostoru će dati drugi karakter. Na tržištu je velik broj jastučnica i prekrivača s različitim životinjskim uzorcima tako da ćete, bez sumnje, pronaći idealan za svoj dom.

Foto: Urban Outfiters Home

Životnjski uzorak među plahtama

Unesite uzorak u spavaću sobu. Posteljina u trendy leopard uzorku dat će spavaćoj sobi posve drugu dinamiku i podići će atmosferu. Odlučite li se za takav potez, pripazite samo na to da vam se ne miješa više životinjskih uzoraka.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije