potraga za domom

Dva luksuzna zagrebačka stana na top lokaciji, teško je reći koji je ljepši!

23.03.2023.
u 12:53

Ono što je važno za zagrebačko tržište, a to je da ima malo novogradnji, da je kao posljedica potresa još uvijek velika potražnja za novogradnjama i onda jednostavno ponuda i potražnja čine svoje

Gotovo pa na dnevnoj bazi cijene nekretnina rastu i činjenica je da su cijene puno više nego su bile pretprošle godine, čak su i ove godine više nego što su bile lani. Kako pratimo inflaciju, koja je službeno 13, a neslužbeno vjerojatno i 20 posto, moramo biti svjesni da nju prate i cijene nekretnina. Postoje objektivni troškovi -  u novogradnji su porasle ulazne cijene, skuplji su materijali, radna snaga i energija, a to se onda preljeva i na cijenu kvadrata. Ono što je važno za zagrebačko tržište, a to je da ima malo novogradnji, da je kao posljedica potresa još uvijek velika potražnja za novogradnjama i onda jednostavno ponuda i potražnja čine svoje. Ljudi žele novogradnju i mogu se postići, ako gledamo iz aspekta prosječnog građanina, stvarno vrlo visoke cijene. Naime, prosječna cijena kvadrata u metropoli iznosi 2700 eura. Naravno, uz cijenu, većini je bitna i lokacija, mi smo u ponudi agencije Eurovilla pronašli dva zaista krunska dragulja - stanove raskošne kvadrature na top lokacijama.

Luksuzan dvoetažan četverosoban stan

Foto: Eurovilla

Luksuzan četverosoban dvoetažan stan zatvorene površine 168,78 m2 (unutarnji prostori), na prvom i drugom katu vrhunske novogradnje, orijentacije na istok, jug i zapad na zagrebačkom Bijeniku. Vanjski prostori stana sastoje se od dvije terase, spremišta, vanjskog stubišta, garaže za dva automobila, atrija i dvorišta, površine 182,05 m2. Ukupna površina stana iznosi 350,83 m2, a neto površina 222,65 m2. Idilična, atratkivna lokacija. Cijena je 645.689 eura.

Sjajan trosoban stan

Prekrasan trosoban stan zatvorene površine 89m2 s prekrasnim pogledom na Zagreb i Sljeme novoizgrađenom poslovno-stambenom objektu (Zagrebgradnja 2019. godine). Lokacija je sjajna - Vrbani III. Pripadaju mu spremište, loggija te 2 parkirna mjesta u garaži. Ukupno NKP 109m2. Nalazi se u neposrednoj blizini javnog prijevoza, škola, shopping centra Point te ostalih bitnih sadržaja. Cijena 470.000 eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije