svečano

Donosimo najbolje ideje za blagdansko uređenje stola! Ove sezone je baš on u fokusu!

Foto: Zara Home
1/11
18.12.2020.
u 07:00

Izdvojili smo nekoliko stilova koji će se lako uklopiti u svaki interijer. Nije riječ o raskošnim gozbama već o intimnijim scenografija kojima je, svima, zajednička ugodna i topla atmosfera

Dok odbrojavamo do Božića, u ove godine nikad ranije ukrašenim domovima, vrijeme je za promišljenje o uređenju blagdanskog stola. Ove sezone, kad smo ostali bez predblagdanskih druženja s najmilijima, a preporuka je i da blagdane provedemo samo u najužem obitelskom krugu, uređenje svečanog stola postaje posebni doživljaj.

Izdvojili smo nekoliko stilova koji će se lako uklopiti u svaki interijer. Nije riječ o raskošnim gozbama već o intimnijim scenografija kojima je, svima, zajednička ugodna i topla atmosfera.

Klasika koja je uvijek in

Jednostavno i efektno, klasično uređenje doma za vrijeme blagdana djelovat će posebno svečano, prije svega zahvaljujući blagdanskim tekstilima, prirodnim dekoracijama i elegantnim svijećama.

Foto: Zara Home

Moderno i bajkovito

Jednostavni moderni interijeri u vrijeme blagdana izgledat će profinjeno dodate li im jednostavno posuđe atraktivnog dizajna, zanimljive tekstile, pokoji apstarktni ukras i čaše koje oduešvljavaju neočekivanim dizajnom.

Foto: Zara Home

Posebno svečano

Drveni detalji podcrtani svečanim bijelim raskošnim stolnjakom, zanimljivim dekoracijama i najfinijim posuđem i priborom za jelo najbliže su idealnoj postavi svečanog stola. Da biste to postigli potrudite se oko biranih detalja, a sve zaokružite raskošnim svijećnjakom, svijećama i blagdanskim aranžamanom.

Foto: Zara Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije