fleksibilan interijer

Dnevni boravak od samo desetak kvadrata sjajno je organirziran i uređen

Foto: IKEA
1/6
14.02.2022.
u 13:15

Ova udobna sofa brzo će postati omiljena u dnevnoj sobi zbog mnogo razloga, kao što su elegantan dizajn, navlake koje se mogu skinuti i oprati i visoke noge koje čišćenje poda čine jednostavnijim

Urediti dnevni boravak, kao omiljeno mjesto za boravak, posebno ako je skromne kvadrature, može biti prilično nezgodan zadatak. Stan u koji smo zavirili ponosi se svojim dnevnim boravkom koji je prilično malen, ima tek nešto više oddeset kvadrata. Upravo stoga bilo je ključno pronaći fleksibilno rješenje za odlaganje i namještaj.

Foto: IKEA

Na otvorenim i zatvorenim policama iza sofe stvari su nadohvat ruke, ali ne zakrčuju prostor, a raskošna, no ujedno i kompaktna sofa nudi dovoljno mjesta za odmaranje. Ova udobna sofa brzo će postati omiljena u dnevnoj sobi zbog mnogo razloga, kao što su elegantan dizajn, navlake koje se mogu skinuti i oprati i visoke noge koje čišćenje poda čine jednostavnijim. Također izgleda odlično sa svih strana, pa možete pokazati pozadinu sofe. Dovoljno je raskošna za dugo, udobno izležavanje.

Foto: IKEA

- Tu je i koristan način za držanje uređaja za punjenje nadohvat ruke bez brige hoće li biti kablova svuda po prostoriji. Ovaj magnetski USB punjač sigurno će se pričvrstiti na pozadinu sofe jer je dio podokvira sofe metalan. Problem riješen! - kažu dizajneri iz Ikee koji su pomogli svojim idejama pri uređenju i organizaciji ovog dnevnog boravka.

Foto: IKEA

Želite li unijeti nježan i smirujući ugođaj u svoju prostoriju? Unesite dašak stila okruglim stolom. Prirodno drvo i čist, prozračan dizajn mogu pomoći pri postizanju mirnog ugođaja u svakom prostoru. Praktičan prostor za odlaganje ispod ploče stola savršen je za odlaganje predmeta kao što su časopisi ili pak lagana deka koja će poslužiti kad se poželite udobno smjestiti na sofi.

Foto: IKEA

Kad je riječ o odlaganju različitih stvari u domu, isprobajte ovaj svestrani sustav za odlaganje. Jedinice su dizajnirane kako bi se savršeno uskladile jedna s drugom, bez obzira kako ih slagali, tako da uvijek imate besprijekorno rješenje za odlaganje koje odgovara prostoru. Kombinirajte s kutijama i košarama za kreiranje jedinstvenog izgleda.

Foto: IKEA

Regal je jednostavan za pomicanje pa će stati gotovo bilo gdje. Za završni dojam dodajte omiljene biljke i mali ugodan kutak je gotov!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije