moderno i povoljno

Pronašli smo stan s predivnim balkonom, možda je malen, ali je fantastičan!

IKEA
13.02.2022.
u 07:00

Uređenje balkona jednostavno započnite vanjskim stolom i sklopivim stolcima. Najbolji dio? Niska cijena znači da širenje tvog životnog prostora neće ostaviti veliku rupu u novčaniku

Ako imate mali vanjski prostor, odnosno balkon, te ne znači da se morate ograničavati pri uređenju balkona. S pametnim prostorom za odlaganje i namještajem koje se lako sklapa i premješta sve velike ideje mogu zaživjeti – bez obzira na budžet.

Foto: IKEA

Neka vam ovaj mali balkon modernog uređenja posluži kao inspiracija. Uređenje balkona jednostavno započnite vanjskim stolom i sklopivim stolcima. Najbolji dio? Niska cijena znači da širenje tvog životnog prostora neće ostaviti veliku rupu u novčaniku.

Foto: IKEA

Osim što ovaj regal balkon održava urednim, on može biti prilika da se okušate u uzgoju povrća. Jednostavno dodajte zaštitni sloj za oblikovanje malog staklenika za uzgoj biljaka kao što je začinsko bilje i sitno povrće.

Foto: IKEA

Mali suncobran posebno je dizajniran za održavanje hlada na balkonima. Njegov jedinstven dizajn dodaje moderan izgled prostoru, a stalak neće smetati nijednom drugom komadu namještaja.

Foto: IKEA

Zahvaljujući policama na različitim razinama, ovaj stalak za cvijeće pomaže  oživjeti balkon bujnim slojevima zelenila u modernim teglama. Može stajati u zatvorenom kao i na otvorenom i time olakšava prebacivanje biljaka ako ih trebate spašavati od niskih temperatura.

Foto: IKEA

Stil balkona jednostavno možete osvježiti podnim oblogama sa stavom, koje se mogu jednostavno rezati kako bi odgovarale bilo kojem neobičnom prostoru. Zahvaljujući UV stabilizaciji za produženu izloženost sunčevom svjetlu i premazu otpornom na blijeđenje, trajat će duže i izgledati svježe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije