odlično rješenje

Dizajnerska minijatura za one koji imaju male kupaonice, s domaćim potpisom

29.09.2021.
u 10:40

Iako Piccolo može u svaku kupaonicu, najbolju primjenu će imati upravo u onima manjih dimenzija

Kupaonski brand Armal ima novu dizajnersku minijaturu koja stane u svaku kupaonicu – ormarić s umivaonikom Piccolo. U samoborskoj tvrtki Nord Produkt osmislili su ovaj kompaktni model koji se lako uklapa u svaki prostor, elegantnog je izgleda, a tlocrtna površina iznosi samo 25x45 centimetara.

Ideja iz koje se rodio ovaj dizajnerski ormarić je kronična nestašica prostora. I ona je prisutna u većini domova i ostalih smještajnih prostora. Danas u Hrvatskoj imamo više od milijun i pol kućanstava te više od milijun smještajnih jedinica u turizmu. To su posljednje službene statističke brojke. U svakom slučaju govorimo o više od dva milijuna stanova, kuća, apartmana, mobilnih kućica, hotelskih soba, a gotovo svakome od njih dobro bi došao maleni umivaonik s ormarićem kako bi uštedjeli na prostoru. Valja tu još pribrojiti restorane, kafiće, kozmetičke salone, benzinske stanice, barove… koji nemaju prostora na bacanje i gdje svaki iskorišteni kvadrat pridonosi boljoj održivosti  poslovanja.

„Vodeći se tom idejom kreirali smo Piccolo – mali viseći ormarić za kupaonicu i/ili toalet čija je tlocrtna površina samo 25x45 centimetara. Ovaj novitet iz obitelji Armal dizajnirali smo u pet modela, a posebno se ističu modeli s reljefnim frontama u obliku saća. K tomu, Piccolo može imati i metalne noge (antracit boje) za one sklone industrijskom dizajnu“, kažu u Nord Produktu.

1/10

Standardna linija izrađena je od iverala, a dolazi u dva dekora: bijela sjaj ili hrast.  Premium linija pak ima atraktivnu reljefnu frontu (3D), dolazi u sivoj i bijeloj boji s mat & silky touch efektom, a ormarići su izrađeni od kvalitetnog MDF materijala otpornog na grebanje i otiske prstiju. Kako bi se dodatno uštedjelo na prostoru, ali i sačuvao čisti, profinjeni dizajn, ormarići nemaju ručkice za otvaranje. To je riješeno tzv. push-to-open sistemom otvaranja, koji je kod kupaca sve popularniji.

Iako Piccolo može u svaku kupaonicu, najbolju primjenu će imati upravo u onima manjih dimenzija. To što je prostor ograničen, ne znači da kupaonica treba biti neatraktivna ili dosadna. Piccolo osigurava izvrsnu kvalitetu i moderan izgled, a Nord Produkt nudi i tri ogledala iz vlastite proizvodnje, koji imaju odgovarajuće dekore uz svaki model Piccola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije