povoljno i pametno

Ideja za uređenje doma od 30 kuna koju volimo - jedna polica na 5 načina

IKEA
29.09.2021.
u 09:56

Razmišljajte izvan okvira i maksimalno iskoristite prostor. Donosimo povoljna i praktična rješenja

Polica Mosslanda iz IKEA-e, koja je izvorno zamišljena kao držač za slike, i koja košta 29,90 kuna, može se koristiti u domu na bezbroj načina i i upravo je jedan od najčešće prenamijenjenih proizvoda ovog brenda. Kreativni tim iza scene u IKEA -i nadahnjuje kupce da razmišljaju izvan okvira, s pet alternativnih načina korištenja kultne police. Iskreno rečeno, sve su to genijalne i proračunske ideje vrijedne razmatranja.

Foto: IKEA

U hodniku...

Održavajte hodnik urednim pomoću pametnog rješenja za pohranu. Upotrijebite nekoliko naopako okrenutih polica za izradu vješalice za hodnik. Jednostavno dodajte nekoliko kukica i  može djelovati kao vješalice za kapute.

Foto: IKEA

Kao noćni ormarić

Genijalno. Odabirom par polica dobit ćete noćni ormarić uz krevet koji je povoljan i ne zauzima prostor. Uzmite dvije Mosslanda police, pričvrstite jednu na zidove kao „normalnu“, zatim uzmite drugu i okrenite je naopako i postavite iznad druge. Kako biste poboljšali pametni noćni ormarić, dodatno dodajte svjetlo s LED trakom.

Foto: IKEA

U uredu

Imate li improvizirani radni stol za kućni ured?  Pričvrstite dvije police na donju stranu stola. Ostavite dovoljno prostora između za kutiju za odlaganje.

Foto: IKEA

Štednja prostora

Pametno iskoristiti prostor imperativ je u svakoj prostoriji, posebno u malom domu u kojem je skladišni prostor dragocjen. Okomito skladištenje pomaže u održavanju jednostavnosti. Prilikom pričvršćivanja na zid, police okrenite prema unutra.

Foto: IKEA

Kao penjalica

Ako imate slobodan prostor na zidu i mačku koju obožavate, evo genijalne kreacije. Tim iz IKEA -e pokazao je kako se police mogu rasporediti na jednom zidu kako bi se stvorilo igralište za mačku. Postavite police na različite visine i udaljenosti na jedan zid, pa čak i jednu obložite prostirkom kako biste dobili površinu za grebanje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije