život na otvorenom

Čudesan kutak na otvorenom čitateljice iz Lovrana, našlo se mjesta i za ljetnu kuhinju

Foto: Privatni album
1/9
20.06.2023.
u 06:00

Tu ima i puno uradi sam detalja koji su nastali od odbačenih crijepova, straih ribeža...

Život na otvorenom, onima koji imaju mogućnosti, tijekom ljeta zaista je opcija broj 1. Sa svojom pravom malom oazom pohvalila nam se čitateljica Martina Sandalj Petrović čija terasa se nalazi na 3. katu urbane zgrade u šumovitom djelu iznad Lovrana.

Foto: Privatni album

- Želja mi je bila stvoriti malu oazu na otvorenom, s ogradom pretvorenom u cvjetni zid, maslinama u teglama, začinskim biljem svih vrsta, raznim penjačicama te sa puno prirodnih ukrasnih elemenata - obojanim kamenčićima, oslikanim vazama, policama napravljenih od odbačenih paleta, lampI izrađenih od ribeža, starih crijepova punih sukulenata, oslikanih zidova... - objašnjava čitateljica te ponosno ističe:

Foto: Privatni album

- Na samoj terasi napravljena je i mala kuhinja koja ovaj mali prostor pretvara u nešto zaista jedinstveno. Riječ je o mjestu na kojem provodim cijelo ljeto i zaista je moja dnevna zona na otvorenom.

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije