najraskošniji broj

Božićno izdanje magazina Living sutra je na svim kisocima

01.12.2023.
u 12:29

Vodimo vas u jednu od najljepše ukrašenih kuća iz koje ćete poželjeti sve. Vodimo vas i u Istru, u vilu u koju su vlasnici uložili svaki atom ljubavi, znanja, a i novca. Donosimo više od 500 ideja za ukrašavanje doma, božićne recepte s potpisom obitelji Šare i još puno toga

Pred nama je najveselije doba godine, iščekivanje Božića, okupljanja, druženja, zabave, ukrašavanje doma, kupnja darova... Lista razloga za veselje i sreću prilično je dugačka, a opet, mene kao da je ove godine blagdanska euforija zaobišla. Razlog za to prilično je opravdan. Naime, nakon više od osam godina došao je kraj jednoj lijepoj priči.

Magazin Living koji vas sutra čeka na svim kioscima posljednji je. Više neće izlaziti, barem ne ovom mjesečnom periodikom. Sada sve snage prebacujemo na naš portal i društvene mreže gdje ćemo vam svakodnevno donositi još više sjajnih priča o interijerima, arhitekturi, dizajnu, vrtu, sobnim biljkama...

A do tada, uživajte u ovim povijesnom trenutku i s guštom prelistajte ovaj broj koji je možda posljednji, ali zbog toga nije ništa manje raskošan, štoviše, kako je riječ i božićnom izdanju sav pršti od pozitivnih priča, sjajnih interijera, inspiracije... Odlazimo s vatrometom!

Foto: Novasol.hr

Vodimo vas u jednu od najljepše ukrašenih kuća iz koje ćete poželjeti sve. Vodimo vas i u Istru, u vilu u koju su vlasnici uložili svaki atom ljubavi, znanja, a i novca. Donosimo više od 500 ideja za ukrašavanje doma, božićne recepte s potpisom obitelji Šare i još puno toga.

Ne preostaje mi drugo nego se pozdraviti sa svima uz najbolje želje ovog Božića, a svima vama koji ste uz nas bili sve ove godine jedno veliko hvala, nadam se da ćete nas nastaviti pratiti i na webu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije