potraga za domom

Tražite stan za najam u centru Zagreba? Našli smo pet fantastičnih, od 600 do 2000 eura

Njuškalo.hr
30.11.2023.
u 06:00

Najviše se traže stanovi u centru ili u širem centru koji su blizu svih bitnih sadržaja te oni manje kvadrature i manjih režija

Ne luduju samo cijene nekretnina koje su na prodaju, prilično divlje je i na tržištu najma. U Zagrebu je trenutno za najam oglašeno više od tri tisuće stanova na njuškalu, a najtraženiji su oni u centru ili širem centru.

Črnomerec, 73 kvadrata, 800 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan se sastoji od ulaznog prostora zaštićenog protuprovalnim vratima i namještenog ugradbenim garderobnim ormarom, kuhinje, klimatiziranog dnevnog boravka s blagovaonicom u jednoj funkcionalnoj cjelini i balkona ( namještenog sa stolićem i dvije stolice), hodnika (namještenog s garderobnim ormarom), spavaće sobe s bračnim ležajem, komodom i garderobnim ormarom, treće sobe s bračnim ležajem i dva vrlo prostrana garderobna ormara, kupaonice s kadom i WC-om, zasebnog WC-a, spremišta i garaže.  Stan je klimatiziran, a grijanje je centralno etažno plinsko. Ugrađena su zasebna brojila za očitavanje utroška struje i plina - plaćanje režija prema stvarnoj, kontroliranoj potrošnji.

Donji grad, centar, 80 kvadrata, 950 eura

Foto: Njuškalo.hr

Moderno uređen mansardni stan s pogledom na park. Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovanjem, spavaće sobe, radne sobe, ostave s perilicom i sušilicom, kupaone s walk in tušem, gostinjskog wc-a te hodnika s ugradbenim ormarima. Optički Internet.

Centar, Preradovićeva, 44 kvadrata, 600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Namješten dvosoban stan na drugom katu stambene zgrade bez lifta, Preradovićeva ulica. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice. Ima protuprovalna vrata, portafon, klima uređaj, etažno plinsko grijanje, brzi internet. Stan će prije početka najma biti obojen i kemijski očišćen. Pušenje u stanu nije dozvoljeno. Režije se plaćaju paušalno 150 eura. Držanje kućnih ljubimaca je dozvoljeno uz predana tri pologa. Stan je predviđen za maksimalno dvije osobe. U dvorištu zgrade moguće je besplatno parkiranje u dogovoru sa ostalim stanarima. Stan se nalazi u blizini parkova, javnog prijevoza i svih sadržaja strogog centra grada.

Kvatrić, 49 kvadrata, 650 eura

Foto: Njuškalo.hr

Uređen trosoban stan u visokom prizemlju u zgradi s tri kata. Stan je kompletno adaptiran 2020. (promijenjene instalacije vode, struje i plina, uređeni podovi i zidovi, postavljena PVC stolarija s roletama te keramika i sanitarije u kupaoni). Nalazi se u blizini škole, vrtića, tramvajske stanice te drugih potrebnih sadržaja.

Gundulićeva ulica, 133 kvadrata, 2000 eura

Foto: njuskalo.hr

Prekrasan, uređen, komforan trosoban stan površine 133 m2 na drugom katu. Sastoji se od ulaznog hodnika, tri velika salona, odvojenog toaleta, kupaonice, te kuhinje sa smočnicom i djevojačkom sobom. Klimatizirane sve prostorije, etažno plinsko grijanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije