kakva reklama!

Blogerica nahvalila smještaj u Splitu: Najljepši AirBnB u kojem sam ikad bila!

Foto: Airbnb
1/8
05.09.2022.
u 10:09

Riječ je o smještaju na Zapadnoj obali u Splitu, a noćenje, otkriveno je u komentarima, košta, u špici sezone, više od tisuću eura

Blogerica i tiktokerica Annalia Guzt nahvalila je splitski apartman u kojem je odsjela tijekom ljeta u videu koji je podijelila sa svojim brojnim pratiocima. Komentari koji su se nanizali ispod videa također su puni pohvale za ovaj smještaj, a čak se i sami Splićani čude da u gradu ima takav fantastičan smještaj.

Foto: Airbnb

@annaliagutz Nicest AirBnB ive stayed in #split #croatia #airbnb #travel #travelvlog ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Riječ je o smještaju na Zapadnoj obali u Splitu, a noćenje, otkriveno je u komentarima, košta, u špici sezone, više od tisuću eura. Annalia je inače američka blogerica koja putuje Europom i sa svojim pratiteljima (njih gotovo 30 tisuća) dijeli dojmove.

Foto: Airbnb

Za ovaj splitski apartman, ili bolje reći stan, puna je riječi hvale: Ovo je najljepši smještaj u kojem sam bila, a kuhinja je definitivno najbolja u Europi - kaže, među ostalim u videu.

1/11

Oduševila ju je i velika spavaća soba sa samostojećom kadom, kao i pogled koji puca iz stana. Posebno ju je razveselila pažnja domaćina koju su ostavili pun hladnjak ića i pića te broje slatke zalogaje.

Foto: Airbnb

Fantastičan stan nalazi se u potkrovlju, zapravo je svojevrsni loft. Stan je jednako moderan, kreativan, udoban i jedinstven. Gosti mogu očekivati ​​visokokvalitetnu kombinaciju pločica, mramora i drvenih elemenata. Dnevni boravak je kreativno dizajniran, kao i dvije individualno dizajnirane spavaće sobe s luksuznim krevetima s oprugama.

Foto: Airbnb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije